Ashley Graham HM
Foto: PR
Mode

'Plus size'-modellen Ashley Graham i front for H&M Studio AW16

af Maria Harder 10/08/2016
Den amerikanske 'plus size'-model og kropsaktivist, Ashley Graham, er i front for H&M Studios nye AW16-kollektion. Her kan du se de flotte kampagnebilleder og læse en eksklusiv Q&A med den inspirerende model.

Den amerikanske model, Ashley Graham, som tidligere har været begrænset til 'plus size'-modelarbejde, forsætter med at gøre op med kropsidealerne i modeindustrien ved at bevæge sig væk fra 'plus-size'-modelarbejde ved at være på forsiden af bl.a. Sports Illustrated, lave flere undertøjskampagner og arbejde for brands som Levi’s og Calvin Klein.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Endelig! Prada åbner ny 3 etagers butik i København

Nu er Ashley Graham aktuel som kampagnemodel for H&M Studios efterårskampagne, og vi er vilde med, at H&M går ind i kampen om at ændre branchens syn på kropsidealer og har valgt smukke Ashley Graham som deres kampagneansigt. Ligeså langsomt kan vi se, at modeindustrien bevæger sig i den rigtige retning med en mere afslappet holdning til modellernes størrelse, og det er skønt at se, at det tenderer til at blive normen.

Læs også: Se hele H&M Studio AW16 kollektion og alle priser her

Her på elle.dk har vi fået en eksklusiv Q&A med Ashley Graham, hvor hun bl.a. fortæller om sin rolle som kropsaktivist, sit samarbejde med H&M, sit største forbillede og meget mere ...

Hvordan var det at gå på catwalken til H&M Studios AW16-show i Paris?

Showet havde en utrolig stor energi, og der var så mange forskellige og mangfoldige modeller tilstede. Det gav en følelse af bemyndigelse, og jeg var beæret over at repræsentere alle verdens kvinder med kurver.

Hvad synes du at, H&M Studios AW16-kollektion udstråler?

Den har en chik og ’high end’ æstetik, men også meget komfortabel, fordi nogle af de nye styles er flagrende og oversize på den helt perfekte måde. Du føler dig uovervindelig, når du har tøjet på.

Hvilke styles fra den nye H&M-kollektion er dine favoritter og hvorfor?

Min absolutte favorit fra kollektionen er den flagrende rosafarvede kjole med lange gennemsigtige ærmer. Den har et interessant print på ydersiden og er gennemsigtig fra midt på låret og ned (se hele kollektionen HER.)

Hvordan vil du beskrive din egen personlige stil?

Klassisk, feminin og sexet. Jeg elsker kropsnære kjoler og alt, der fremhæver min timeglasfigur. Det meste af min garderobe er sort eller rene, klare farver. Statement tasker og sko er en nødvendighed.

Hvordan er det at være model – både på catwalken og på fotoshoots?

Det er spændende og hårdt arbejde! På fotoshoots føler jeg mig virkelig hjemme og naturlig, fordi jeg har gjort det i 16 år. På catwalken beder jeg til, at jeg ikke falder!

Hvad er dine interesser ud over mode?

Jeg tager min rolle som kropsaktivist meget alvorligt. Jeg nyder virkelig at tale til unge piger og kvinder omkring kropsproblemer og selvaccept. For de unge piger er det vigtigt at indse, at skønhed kommer i alle former, størrelser og racer, og at de er nødt til at starte med at sætte pris på deres krop i en ung alder. For kvinderne handler det om at minde dem om, at det er en lang rejse at opbygge selvtillid, og at det er opnåeligt, når du omgiver dig selv med andre positive kvinder.

Hvad er skønhed for dig?

Skønhed bør ikke have én standard eller defintion. Det handler om at inkludere og acceptere vores forskelligheder. Din skønhed kommer til udtryk, når du føler dig selvsikker og godt tilpas i din egen krop. Skønhed handler om mere end størrelse.

Hvem er dit største forbillede og hvorfor?

Min mor. Da jeg voksede op, var der ikke mange kendte med kurver, som jeg kunne se op til. Min mor talte aldrig negativt omkring sin krop foran os og inspirerede vores selvtillid i en tidlig alder. Vi voksede op velvidende, at skønhed kommer indefra, og at vi skulle sætte pris på vores kroppe. Hun opmuntrer mig stadig den dag i dag!

Læs også: Her er designeren, der skal videreføre brandet og navnet Ivan Grundahl

I galleriet kan du se de flotte kampagnebilleder af Ashley Graham for H&M Studios efterårskollektion og de andre flotte kampagnebilleder.

Psst … Klik eller ’swipe’ dig igennem galleriet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her