ELLE december Nyt magasin på gaden // ELLE december + Dossier

Foto: Marco Van Rijt

Det nye ELLE er på gaden, og vi har dedikeret magasinet til ALT om julens look med inspiration til silkepyjamaser, perler, blød strik, stropkjoler, glitter og masser af juvelfarver.

Du kan glæde dig til at møde skønne damer som skuespillerinde Blake Lively, print- og tekstildesigner Cecilie Rudolph, tekstildesigner Helene Blanche og smykkefamilien med Irene og Noam Griegst.

ELLEs moderedaktion har også udvalgt 196 julegaver til under 1000 kroner, så det burde ikke være svært at komme igang med ønskelisten til jul. 

Glæd dig også til at læse artiklen "Venlighed er det nye mindfulness", hvor vi stiller skarpt på et tidens nye buzz-ord, venlighed, og hvordan det måske er tid til at slå pauseknappen til på alt fra rå juicekure på sulten mave til evigt stræbende selvudviklingstiltag og istedet fokusere på venlighed. Vi lover, at der er stof til eftertanke.

Sammen med ELLE får du også 10. udgave af herremagasinet Dossier, hvor du kan hvor du blandt andet kan læse et eksklusivt interview med Lars von Trier om, hvordan han helst ønsker at forlade verden og med Mikkel Hansen om hans kærlighed til kunst.

Få et smugkig på det nye ELLE i galleriet..

God læselyst!

Nyt magasin på gaden // ELLE december + Dossier

Relaterede artikler