Nu kan du få Chanel-emojis!

Foto: PR

Vi ELLEsker emojis, og vi kan faktisk slet ikke få nok af dem! De små illustationer kan beskrive (næsten) alt, hvad vi føler og tænker, og så kan de selvfølgelig få en helt normal besked til at blive meget sødere og ikke mindst mere fashionabel!

Og selvom vi her på ELLE-redaktionen er meget begejstrede for de nyeste emojis, som både inkluderer en avocado, to champagneglas og en croissant, så har vores emoji-begejstring alligevel lige nået nye højder.

Chanel har nemlig netop præsenteret de fineste Chanel-emojis, som får enhver fashionistas hjerte til at banke.

Se også: Gigi og Bella Hadid har taget modeverdenen med storm

Blandt de mange nye emojis, som Chanel lancerer, finder du alt fra en Chanel kaffekop og et Chanel fly til den sødeste lille Chanel-fødselsdagskage. Det bliver simpelthen ikke finere! For hvem vil ikke hellere drikke af en Chanel kaffekop end den almindelige hvide kaffekop? 

Chanels emoji-lancering kommer i kølvandet på deres übercool modeshow under Paris Fashion Week, der inkluderede intet mindre end en raket som show-piece, verdens største topmodeller som Kendall Jenner, Bella Hadid og Gigi Hadid på catwalken, og som (selvfølgelig) tog hele modebranchen, internettet og Instagram med storm. 

... Chanel, you just got it! 

De nye Chanel-emojis er tilgængelige via App Store og du finder dem her.

Relaterede artikler