Gigi og Bella Hadid har taget modebranchen med storm

Gigi og Bella Hadid har taget modebranchen med storm
Foto: All Over Press

Gigi og Bella Hadid har en strålende karriere, både hver for sig og sammen. Gigi Hadid var den første model i søskendeflokken, og kort tid efter blomstrede lillesøsteren, Bella Hadid, som i den grad er kommet efter sin storesøster. Og nu har mange modehuse fået øjnene op for de to søstre, som begge prydede mange catwalks under modeugerne. 

Læs også: Livestream: Tommy Hilfiger #TommyxGigi direkte fra showet i LA

2017 har i den grad været begivenhedsrig for søskendeparret, Gigi og Bella Hadid. Siden de begge var i front for Balmain i 2015 og deltog i Victoria's Secret Show i november 2016, er det gået stærkt. Gigi Hadid startede 2017 ud med lanceringen af sin anden kollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger, som blev præsenteret i fantastiske omgivelser i Venice Beach under navnet Tommyland - et show, som begge søstre gik. 

Under modeugerne har vi også haft fornøjelsen af at se Gigi og Bella Hadid sammen til shows som Moschino, Anna Sui og H&M, hvor Bella Hadids ekskæreste, The Weeknd, optrådte. Og udover shows under modeugerne, har Gigi og Bella Hadid været i front for en række kampagner sammen. Både Fendi, Moschino og Zadig & Voltaire valgte nemlig at have det hotte søskendepar i front i deres SS17-kampagner. Og dobbelt op på Hadid er jo (tydeligvis!) dobbelt så godt.

Se også: Derfor er Bella Hadid et stilikon

Gigi har under flere interviews udtalt, at det er fantastisk at have familien tæt på, og på trods af virvar og stress under modeugerne, får hun en hjemlig følelse, når Bella er i nærheden. 

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer for de to power-søskende. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk af de bedste Gigi og Bella-øjeblikke...

Gigi og Bella Hadid bedste øjeblikke

 

Relaterede artikler