Endelig! Nu er der en avokado emoji + 103 nye emoji-favoritter. Se dem her!

Hvor ofte har du ikke lavet en "face-palm" over manglen på gulerødder, salat og avokado i dit emoji-keyboard? Det behøver du ikke mere, for avokado, "Face palm", Ziggy Stardust, kiwi, pandekager og gulerødder netop i blandt de 104 nye emojis, der er kommet til syne i emoji-keyboardet med den nye opdatering til IOs, der er blevet offentliggjort den 12. december. 

Vi kan ikke løbe fra, at vi er svært glade for at dele madbilleder og er ELLEvilde over, at de nye emojis endelig matcher de lækre sager, vi deler på Instagram. Man får helt lyst til at anrette en smuk avokadomad blot for at kunne bruge den nye avocado-emoji - for det er nok dét ikon, vi har savnet aller mest lige indtil nu. 

Men der er meget mere end mad at komme efter i den nye opdatering. Du finder også brandmænd, akobater, en "kvalme"-smiley (vi forudser, at den bliver meget populær i juledagene) - og der er sågar også en gravid emoji! 

Du får de nye emojis ved at opdatere din iPhone med den nyeste softwareopdatering. Herefter dukker alle de 104 fine nye ikoner lige så lystigt op i dit emoji-tastatur.

Se alle de nye emojis her

Se med i galleriet, hvor vi deler de emojis, vi har savnet - og kommer til at bruge -aller mest fra nu af. 

Nye emojis 2016

Relaterede artikler