Wedding bells Nelly.com lancerer bryllups- og brudepigekollektion i samarbejde med couturedesigner Ida Lanto

Foto: Nelly.com

Foråret og sommeren byder ofte på bryllupsfester og heldigvis for det.

For det første er der få ting, der er så smukke, som når to mennesker vælger at erklære deres evige kærlighed til hinanden, og for det andet har du en undskyldning for at klæde dig fint på og måske investere i en ny kjole.

Sidstnævnte er der råd for nu.

For lige meget om du er brud, brudepige eller gæst er der gode nyheder, idet Nelly.com endnu engang lancerer bryllups- og brudepigekollektion i samarbejde med den svenske couturedesigner, Ida Lanto.

Kollektionen består af seks kjoler – en brudekjole og fem festkjoler, som egner sig perfekt til både brudepigen eller gæsten.

Foto: Nelly.com

Det er anden gang, Nelly.com og Ida Lanto slår de kreative pjalter sammen, og ligesom sidste års efterårskollektion lanceres forårskollektionen i et meget begrænset antal.

Læs også: 15 brudekjoler til den moderne brud anno 2019.

"Jeg er utroligt stolt af kollektionen, og at vi har formået at skabe seks fantastiske kjoler, som alle har deres egen historie. I min designproces er kvinden og hendes former altid i fokus, og som inspiration til kollektionen har jeg også set på nogle af mine tidligere couturekjoler. Udover at have arbejdet meget med pasformen, således at vi kommer så tæt på den skræddersyede følelse som muligt, har farverne også været meget i fokus. Jeg elsker de lyse, støvede farver, der giver kollektion et elegant og romantisk udtryk," siger designeren, Ida Lanto.

Og hos Nelly.com er man selvfølgelig også glade for samarbejdet:

”Nelly.com har i mange år været en oplagt destination for bryllupsgæsten og sidste år begyndte vi også at fokusere mere på bruden ved at tilbyde brudekjoler. Derfor føles det godt at kunne udvide vores sortiment yderligere og tilbyde en eksklusiv bryllupskollektion sammen med Ida Lanto”, fortæller Linda Widengård, som er ansvarlig for Nellys designsamarbejder.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Kollektionen, der består af en brudekjole og fem festkjoler, er tilgængelig på Nelly.com den 29. april 2019, men hvis du allerede nu vil udse dig din favorit til sommerens bryllupper, kan du scrolle løs i galleriet, hvor kollektionen er samlet:

Nelly.com lancerer bryllups- og brudepigekollektion i samarbejde med couturedesigner Ida Lanto

 

 

Relaterede artikler