Capsule Mytheresa lancerer eksklusiv mini-capsule kollektion med modebranchens pt. mest eftertragtede brand – se de fine styles her

Foto: PR

Den velassorterede luksus-webshop Mythersa tilbyder tøj, sko og accessories fra over 200 af verdens mest eftertragtede og omtalte designere.

Og hvis der skal sættes lighedstegn mellem ’omtalt’ og brand for tiden, er det nærmest umuligt at undgå det italienske luksushus Bottega Veneta, der i den grad har fået en renæssance siden husets nuværende kreative direktør, Daniel Lee, tog over.

Derfor er det også med stolthed i stemmen, at Mythersa offentliggør, at de bliver de første til at lancere en eksklusiv capsule kollektion i samarbejde med brandet, efter Lee har sat sig ved roret.

Den 4. september 2019 lander mini-capsule kollektionen på Mythersas digitale hylder, og hvis du allerede har gået og brudt din hjerne med, hvilken farve Bottega Veneta ’Pouch’, du skulle investere i, så kan vi godt allerede afsløre, at valget lige blev endnu sværere.

Kollektionen er nemlig en forlængelse af Bottega Venetas A/W 2019-kollektion, der lige nu er på alles læber (og Instagram-konti) med de ’to die for’ items som f.eks. den førnævnte Pouch og de firkantede quiltede mules – og det er netop disse styles, der er fortolket i en ny farve i Mytheresa mini-capsule kollektionen.

Foto: PR

Manden, der skal høste roserne for Bottega Venetas store succes, hedder Daniel Lee, og den britiske designer blev udnævnt kreativ direktør for det italienske modebrand, Bottega Veneta, den 1. juli 2018.

Før sin ansættelse hos Bottega Veneta arbejdede Daniel Lee som Director of Ready-to-Wear Design hos Céline og dermed under den legendariske Phoebe - hvilket du måske kan se i hans lækre, bløde, men kantede og fuldstændig ’to-die-for’ måde at designe på.

Læs også: Glem Old Céline, New Bottega er influencernes nyeste favorit.

Rød er som bekendt kærlighedens farve, og det tog os heller ikke mange sekunder at falde pladask for kollektionens tre pieces – ’The Pouch’ i to størrelser og kultskoen med de firkantede snuder.

Du kan få fingrene i efterårets smukkeste accessories på Mythersa.com fra den 4. september 2019, og priserne vil spænde mellem 4.600 og 14.200 kroner.

Men kig allerede nu med i galleriet herunder og se alle tre styles samt de medtagende kampagnebilleder:

Psst! Mens du venter, kan du jo kigge nærmere på Mytheresas nuværende udvalg af Bottega Veneta HER

Mytheresa lancerer eksklusiv mini-capsule kollektion med modebranchens pt. mest eftertragtede brand – se de fine styles her

 

Relaterede artikler