Nyhed Mulberry breaker nyt designsamarbejde med populær modeprofil

Foto: Mulberry x Alexa Chung

Det 50 år gamle britiske modehus, Mulberry, er ikke ukendte med det britiske stilikon, model og skribent, Alexa Chung. Faktisk så har Alexa været inspirationen til én af designerbrandets mest ikoniske tasker: Alexa-tasken.

Nu vil Mulberry endnu en gang trække på Alexas umiskendelige æstetiske øje, men denne gang med hende selv i førersædet.

Mulberry og Alexa Chung er nemlig gået sammen om et nyt designsamarbejde, som på helt perfekt vis blander Mulberrys genkendelige og klassiske design med Alexas maskuline og rå kant.

Læs også: Her er Emili Sindlev x Bettina Vermillons nye, hypede designsamarbejde

Den nye kollektion indebærer to smukke styles – en rummelig skuldertaske, Big Guy-tasken, og en kompakt clutch, Little Guy-tasken. Begge er skabt til at kunne bruges til alle anledninger og styles med hele din garderobe.

Alexa har draget inspiration fra 70’ernes stilikoner og deres effortless og chikke stil, samt den ikoniske Alexa-taske fra 2010.

Læs også: Amina Muaddi får os igen til at sukke efter sine smukke stiletter med nyt, magisk designsamarbejde

De to tasker har en cool, boxy silhuet, og kommer begge med en rå kæde. Farvepaletten byder på både klassiske og neutrale farver, som sort og en mørk chokolade, men også de mere optimistiske og legende farver, som en smuk æblegrøn og denimblå, har fået en plads i kollektionen.

Materialerne, som alle kommer fra miljøvurderede garverier og Mulberrys egen kulstofneutrale fabrikker, byder blandt andet på skinnende krokodillelignende lak, smuk fløjl og cool ruskind.

Foto: Mulberry x Alexa Chung

For Alexa er denne mulighed en længeventet drøm, og hun fortæller her om samarbejdet med Mulberry:

”Mulberry har altid været et brand, som jeg holder meget af. Alexa-tasken repræsenterer en tid i mit liv, som jeg er meget stolt af, og som jeg føler mig meget heldig at have oplevet. Det er nostalgisk, sentimentalt, sødt og glædeligt.

Denne gang ønskede jeg at skabe noget, som viste, hvad tasken betyder for mig personligt, men også, hvordan den kan gøre det for en anden. Jeg ville sikre mig, at det ville blive en fremtidig klassiker.

Jeg byder denne forlængelse af et venskab, som har udviklet sig over årtier, et stort velkommen. Vi elsker alle sammen en original historie og noget, som er autentisk, og jeg tænker ikke, at det bliver mere autentisk end dette. I mit hoved har det været en ret romantisk rejse.”

Læs også: Selena Gomez lancerer ny badetøjskollektion, som hylder kvindekroppen på en helt ny måde

Du kan finde det cool designsamarbejde i Mulberrys butikker og på deres hjemmeside, og du kan se hele den smukke kollektion i galleriet herunder.

Mulberry x Alexa Chung

Læs også: Den farverige og oversized skjorte er sommerens musthave

Relaterede artikler