Nyhed Selena Gomez lancerer ny badetøjskollektion, som hylder kvindekroppen på en helt ny måde

Foto: MEGA

Nu kan du gå sommeren i møde på bedste Selena-manér. Den verdenskendte sangerinde og skuespiller har nemlig netop lanceret sin helt egen badetøjskollektion, som hun har lavet i samarbejde med brandet la'mariette.

Samarbejdet handler om inklusion, kropspositivitet og fejring af, at alle kroppe er skønne. Badetøjet fås derfor i forskellige størrelser, facetter og stilarter, så der er noget til enhver smag og kropstype. Badetøjet har til formål at give kvinder selvtillid og få dem til at føle sig tilpasse i deres egen krop.

"Selenas selvtillid er uovertruffen, så det at vi har været i stand til at designe noget badetøjet med hende, der får den selvtillid frem, er så givende," fortæller Morgan Brutocao, medstifter af la’mariette.

Læs også: Her er Emili Sindlev x Bettina Vermillons nye, hypede designsamarbejde

En autentisk kollektion

Selena Gomez’ kollektion inkluderer blandt andet seks nye stilarter med tre bikinitoppe, to bikiniunderdele og en badedragt, som alle er lavet i et lilla aura-print, hvor der også er tilføjet grønne og røde farver til.

"Aura-printet er inspireret af Selena og hendes aura, der skinner igennem i alt, hvad hun laver. Vi ønsker derfor, at alle andre også skal have følelsen af at være deres mest autentiske selv ligesom Selena," fortæller Morgan Bruocao.

Læs også: Amina Muaddi får os igen til at sukke efter sine smukke stiletter med nyt, magisk designsamarbejde

Herunder kan du se Selena Gomez rocke noget af badetøjet fra kollektionen.

Stolt af sit design

Selena Gomez har også postet et billede på Instagram, hvor hun giver udtryk for, at hun er stolt over sit design og budskabet bag det.

"Hvad jeg elsker ved dette design er, at det fejrer kvinder, der elsker deres kroppe ubetinget og giver sig selv den selvbekræftelse, som de fortjener. Håber, at du elsker det lige så meget som mig," skriver hun.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i de fine items fra Selena Gomez' nye kollektion, kan du finde dem lige HER

Læs også: Her er Zendayas nye kæreste, som du allerede kender

Psst ... Hvis du er lige så vild med Selena, som vi er, så swipe dig igennem galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af vores yndlingsbilleder af den smukke sangerinde og skuespiller.

Selena Gomez

Læs også: 16 uundværlige items til strandtasken

Relaterede artikler