Nyhed Amina Muaddi får os igen til at sukke efter sine smukke stiletter med nyt, magisk designsamarbejde

Foto: @aminamuaddi

Du har helt sikkert set de chikke og genkendelige Amina Muaddi-stiletter med den ikoniske glitrende stjerne placeret foran på de tårnhøje (men også behagelige!) stiletter.

Den nye designers eventyrlige sko gik virale under lockdown, og på trods af at der ingen festlige arrangementer var, så blev Amina Muaddis stiletter udsolgte.

De smukke sko er blevet set på et utal af kendisser og influencers, som blandt andre Kim Kardashian, Kendall Jenner og Rihanna, og vi har siden juli 2020, da Aminas første kollektion blev lanceret, selv ønsket os et par af de festlige stiletter.

Læs også: Bella Hadid spottet i ikonisk dansk silketop

Det lader da også til, at vi ikke er de eneste, som er vilde med Amina Muaddis univers. Det 71 år gamle bodywear-brand, Wolford, har nemlig også set sig varm på den chikke designer – og sammen har de indgået et magisk designsamarbejde.

Læs også: 16 uundværlige items til strandtasken

Wolfords kvalitetsbevidsthed og sans for det rette fit, mikset med Amina Muaddis innovative tankegang og sans for detaljer, har resulteret i en eksklusiv kollektion med de helt rette strømpebukser og leggings, tætsiddende og flatterende bodysuits og kjoler, samt en stilig og moderne udgave af et cat-suit med indbyggede power woman-stiletter.

Foto: Roger Weiss

 

Foto: Roger Weiss

Kollektionen ender byder på 17 items, som alle hylder den kvindelige krop og moderne femininitet.

Og netop fokusset på moderne femininitet er noget, som de to brands særligt har tilfælles. Amina Muaddi, fortæller:

”Jeg har altid været en Wolford-fan og kunde. For mig repræsenterer brandet indbegrebet af, hvad kvalitets legwear og bodywear er, og er et symbol på redefineret femininitet.

Da de rakte ud til mig i forbindelse med et designsamarbejde, accepterede jeg tilbuddet med det samme, da jeg altid har følt en stærk forbindelse til brandets DNA – fantastisk håndværk og en forpligtelse til fortræffelighed. Jeg elsker at skabe moderne produkter, som føles tidløse og som giver selvtillid til personen, som har dem på, og jeg tror på, at vi gennem dette designsamarbejde har kunnet bringe vores fælles vision til livs.”

Læs også: 10 bikinier til sommerens varme dage

Du kan allerede nu få fingrene i Amina Muaddi og Wolfords nye designsamarbejde på Wolford.com, i udvalgte Wolford-butikker og hos globale forhandlere – men vær hurtig, Amina Muaddis styles har som tidligere nævnt ry for at blive hurtigt udsolgte!

I galleriet herunder har vi samlet hele den nye kollektion, som vi hellere end gerne blev ejer af inden sommerferiens mange strabadser og festligheder.

Amina Muaddi x Wolford

Læs også: 9 items til det perfekte sommerferie-look

Relaterede artikler