Mød designeren bag CECILIE Copenhagen

Foto: Naomi Akvamaz

Foto: Naomi Akvamaz

Den 31. oktober og 1. november anbefaler vi, at alle tager et smut forbi Nørgaard Paa Strøget!

Disse to dage er Nørgaard Paa Strøget nemlig værter for en særlig fremvisning af CECILIE Copenhagens kollektion, og samtidig er det første gang, at CECILIE Copenhagen viser sit tøj uden for egne mure.

Se også: 10 lækre halstørklæder til efteråret

Hos Nørgaard Paa Strøget er de altid på jagt efter nye talenter, og Mads Nørgaard fortæller, hvordan mødet med Cecilies design var kærlighed ved første blik:

"Da jeg så CECILIE Copenhagens tøj af gamle tørklæder faldt jeg pladask for det enkle design og den gode ide".

Derfor har Mads Nørgaard og Nørgaard Paa Strøget inviteret CECILIE Copenhagen indenfor til at lave en popup-shop og installation i vinduet hos Nørgaard Paa Strøget fredag d. 31/10 og lørdag d. 1/11.

Læs også: 6 mid-season sales du ikke vil misse!

 

Interview med designeren bag CECILIE Copenhagen

ELLE.dk har taget en snak med den dygtige designer bag CECILIE Copenhagen og fået et indblik i hendes univers...

Hvordan er CECILIE Copenhagen blevet til?

"CECILIE Copenhagen blev til en vinter aften for snart 3 år siden. Grundet en tøjkrise, skulle jeg finde på noget at tage på - jeg fandt nogle gamle tørklæder, satte mig ved symaskinen og det var sådan CECILIE Copenhagen blusen blev til."

Hvor finder du din inspiration?

"Jeg finder min inspiration mange steder. Alt fra rejser, til folk i gadebilledet til kunst og kultur. Der er ikke én ting, der altid ligger til grund for mine designs. Jeg kombinerer mine egne idéer med trends, som jeg kan lide, årstidernes farver og klassiske snit. Stoffet i CECILIE Copenhagen er eksempelvis forholdsvis iøjenfaldene, og derfor kan jeg godt lide at kombinere det med enkle silhuetter".

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

"Selv kan jeg godt lide at gå i mørke farver. Jeg kan bedst lide de klassiske snit og farver, selvom jeg selv bliver meget inspireret af folk, der kan bære farver. Også kombinationen af noget meget feminint blandet med noget maskulint, synes jeg kan se mega cool ud".

Hvordan passer CECILIE Copenhagen ind i Nørgaard Paa Strøget's univers?

"Grunden til at vi er i Nørgaard Paa Strøget, skyldes forskellige faktorer. Han kontakede os - og efter betænkningstid, da vi jo bedst kan lide at gøre tingene selv, valgte vi at sige ja tak til hans tilbud om at udstille vores ting i hans rude. Vi syntes, at Nørgaard Paa Strøget står for æstetisk og klasse - og så er det er en fantastisk forretning og Københavns flotteste vindue".

Hvad bliver dit næste køb til garderoben?

"De perfekte sneaks - jeg har bare ikke fundet dem endnu.."

Skynd dig forbi Nørgaard Paa Strøget fredag d. 31/10 kl. 10-19 og lørdag d. 1/11 kl. 10-17 og se CECILIE Copenhagens smukke kollektion.

Psst... Det er kun disse to dage, at du kan købe tøjet hos Nørgaard Paa Strøget.

Relaterede artikler