MieJuel.com: Her er stylingredaktørens nye blog

ELLEs Style Director Mie Juel lancerer ny blog
Foto: Mie Juel

Endelig kan vi løfte sløret for vores seneste blog i rækken i ELLEs blogunivers. 

ELLE Style Director, Mie Juel, har netop løftet sløret for sit nye blogunivers, som fremover vil være at finde under hendes eget navn: MieJuel.com

Mie Juel har været ansat på ELLE siden 2008, blandt andet som Fashion Director i 5 år, og siden 2015 som Style Director. 

Mie Juels interesse for mode, herunder særligt styling, har altid været en del af hendes DNA, og med sin nye blog inviterer hun ELLEs læsere inden for til en verden af mode og styling, hvor der vil være en blanding af Mie Juels egne outfits og masser af inspiration til, hvordan et look kan styles og sammensættes, ligesom hendes passion og interesse for interiør også vil være en del af bloggens univers.

Bloggen kommer udelukkende til at være billedbåren, hvilket gør, at MieJuel.com bliver et farvestrålende univers af mode og interiør, hvor billederne og inspiration skal tale for sig selv - præcis som du kender det fra de modeserier, der findes i ELLE. Og apropos modeserier, vil MieJuel.com også indeholde et udvalg af de modeserier, forsider og kommercielle samarbejder som Mie har stylet for ELLE i forbindelse med sit virke som Style Director på ELLE.

Om sin nye blog MieJuel.com udtaler Mie: 

"Endelig kan jeg løfte sløret for min nye billedeblog MieJuel.com, som jeg har arbejdet på de sidste to måneder. Jeg har længe haft lyst til at starte mit eget site, hvor det er billederne der er i fokus, da stil ikke behøver nogen forklaring - uanset om de er mode eller interiør. Et af mine yndlingscitater er: A picture says more than a thousands words. Det er virkelig essensen af MieJuel.com"

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, byder også Mie Juels nye blog velkommen: 

"Mies stil er til stor inspiration for rigtig mange af vores fans på de forskellige ELLE platforme - og det uanset om det er i ELLEs modeserier, i de komercielle-kampagner hun styler til magasinet og vores digitale platforme eller private billeder af hende selv. Og jeg er derfor meget glad for, at Mie kunne overtales til at dele endnu mere ud af sin inspirerende stil og invitere os ind i sit fine univers".

Du kan besøge Mie Juels nye blogunivers HER.

Relaterede artikler