Louis Vuitton holder Cruise Show på toppen af Rio

Louis Vuitton Cruise 2017
Foto: PR
Louis Vuitton præsenterede, lørdag d. 28. maj, deres Cruise Collection 2017.  Denne gang havde modehuset valgt at vise deres Cruise-kollektion i solrige Rio de Janeiro i Brasilien. Her fik modeeliten sig en ekstraordinær oplevelse i naturskønne omgivelser. Kollektionen blev nemlig fremvist på Niteróe Contemporary Art Museum, der er designet af Oscar Niemeyer. 
 
Niteróe Contemporary Art Museum er en arkitektonisk perle. Både på grund af den helt unikke bygnings design, men i den grad også grundet den atypiske og storslåede beliggenhed, som museet har. Niteróe ligger nemlig på en klippe med udsigt over Rios strande og smukke bjerge. 
 
Læs også:  Chanel holder cruise-party i Cubas gader
 
Den ikoniske trappe på museet blev i anledning af showet omdannet til en kæmpe catwalk. Gæsterne sad på enkeltrækker af mis-matchede taburetter i forskellige farver. Af gæster var naturligvis også flere af Louis Vuittons kendisvenner såsom Alicia Vikander, Jaden Smith, Zendaya, Alessandra Ambrosio og Isabeli Fontana. Alle klædt i Louis Vuitton naturligvis.
 
Louis Vuittons Cruise-kollektion er inspireret af Rios kultur og den eksotiske natur, der omgiver den pulserende storby. Kollektionen er derfor meget farverig og spækket med skønne prints. Herudover bød den også på asymmetriske snit og sporty cutout-detaljer. Generelt er kollektionen præget af en futuristisk fornemmelse med et eksotisk touch, hvilket passede perfekt til modeshowets overdådige rammer!
 
I videoen kan de se Louis Vuittons Cruise Show 2017
 
I galleriet har vi samlet nogle af gæsternes egne instagrambilleder og billeder taget af Louis Vuitton under showet. #LVcruise
 
Du kan klikke og swipe dig gennem galleriet.
 

Louis Vuitton holder Cruise Show på toppen af Rio

 

Relaterede artikler