Nyhed! Louis Vuitton åbner sin første eksklusive café og restaurant

Foto: Mega

Vi er forelskede i de cool, nytænkende kollektioner og den evige eksklusivitet - og forhåbentligt bliver vi også forelskede i Louis Vuittons nye tiltag – nemlig åbningen af Le Café V og Sugalabo V.

Den 1. februar 2020 slår det franske modehus, Louis Vuitton, nemlig dørene op for sin første café og restaurant nogensinde i den japanske by Osaka, og det er dermed første gang, brandet bevæger sig ud på det kulinariske farvand.

Le Café V kommer til at ligge på fjerde og øverste etage i et af Osakas fineste shoppingcentre og vil indeholde både en cocktailbar og en udendørs terrasse, hvilket gør caféen ideel til en perfekt afslutning på en shoppedag med veninderne.

Læs også: De 14 bedste looks fra modeugens første showdag

Ved aftentid åbnes så dørene til Sugalabo V, som bliver en eksklusiv restaurant med plads til ganske få, og restauranten vil byde på retter lavet af den berømte, japanske kok, Yosuke Suga. Så er du på disse kanter, eller planlægger du at være det, så sørg for at booke bord i god, god tid.

Er du nysgerrig efter at se Louis Vuittons svar på den perfekte café og restaurant?

Scroll løs i galleriet herunder og se, om du synes, det er et besøg værd (vi tænker godt, vi kunne nyde en middag og skyde et Insta-billede eller to her...)

Louis Vuitton åbner sin første café og restaurant

Relaterede artikler