Livestream: Tommy Hilfiger #TommyxGigi direkte fra showet i L.A

Da Tommy Hilfiger præsenterede brandets A/W 2016-kollektion til New York Fashion Week i efteråret, var det ikke bare med brandets ambassadør Gigi Hadid og den cool Tommy x Gigi-kollektion i front, men også med et nyt koncept, der gjorde det muligt at shoppe kollektion direkte efter showet.

Tommy Hilfiger var et af de første brands til at introducere "see-now-buy-now"-tendensen, som i Tommy Hilfiger-regi går under navnet #TommyNow, og brandet opnåede stor succes hos deres kunder efter showet. Faktisk øgede Tommy Hilfiger deres salg med 35 procent efter at have indført "see-now-buy-now"-konceptet overfor brandets kunder i efteråret 2016 - en succes, der dog uden tvivl også var hjulpet på vej af brandets samarbejde med topmodel og it-girl Gigi Hadid. 

Læs også: Gigi Hadid er ny ambassadør for Tommy Hilfiger

Når Tommy Hilfiger præsenterer brandets Spring 2017-kollektion den 8. februar i Los Angeles bliver det igen muligt at shoppe kollektionen direkte efter showet på tommy.com. Men denne gang forsøger Tommy Hilfger atter at gå forrest i demokratiseringen af mode ved at indføre innovative shopping muligheder og dermed skubbe grænserne for umiddelbarheden i konceptet “See now, Buy now". Til Tommy Hilfigers Spring 2017-show vil det nemlig være muligt at shoppe produkterne direkte ved at klikke på de styles/looks, som vises på catwalken i videoen.

Her på ELLE.dk livestreamer vi showet direkte fra Venice Beach i Los Angeles onsdag den 8. februar klokken 20.00 amerikansk tid (02.00 dansk tid), men fortvivl ikke, hvis du ikke hører til dem, der kan holde sig vågen til klokken 02.00 - showet vil nemlig ligge online efterfølgnede, hvor det stadig vil være muligt at shoppe produkterne direkte ved at klikke på de styles, der vises på catwalken i videoen.

Se med nedenfor, hvor vi livestreamer Tommy Spring 20217-showet 'Tommyland' featuring #TommyxGigi direkte onsdag den 8. februar klokken 20.00 amerikansk tid (02.00 dansk tid) her:

Relaterede artikler