Kendte poserer i genbrugstøj fra Røde Kors

Foto: PR

Hvert år sorterer Røde Kors over 7.000 tons tøj, og i deres butikker kan du både finde tøj, der aldrig er blevet brugt, og gammelt tøj der rummer forskellige historier. 

Tasker, sko, jakker og farverige stykker tøj... Der gemmer sig både smukke og finurlige ting i butikkerne, og hvis du kigger godt efter, kan du hurtigt finde mange fine elementer til din garderobe.

Og det vil Røde Kors-kampagnen STIL, der kører fra d. 5 februar 2018, minde os alle sammen om.

I år er det blandt andet skuespiller Sarah-Sofie Boussnina, sanger og tidligere X Factor-dommer Mette Lindberg og den filmaktuelle skuespiller Claes Bang, der poserer i genbrugstøj fra Røde Kors. 

De kendte ansigter er blevet stylet i genbrugstøj fra Røde Kors-butikker - og det er ikke til at se, at tøjet ikke stammer fra sommerens nyeste kollektioner.

Læs også: Kom i sommerstemning med Linda Farrows nye SS18-kampagne

Sarah-Sofie Boussnina bruger selv genbrugstøj i sin egen stil, og finder tit fine jakker og farverigt tøj, der giver hendes outfit et mere personligt touch:

”Jeg er vild med genbrug! Jeg elsker virkelig at gøre et godt fund – og så synes jeg det er fantastisk, hvordan et stykke tøj der måske er rigtig gammelt, kan passe perfekt ind i den tid vi er i nu, og på den måde få et nyt liv”, siger hun og tilføjer: ”Jeg har næsten lige købt en vintage denimjakke fra 80’erne, som jeg synes er ret cool”.

De smukke og farverige kampagne-billeder skal inspirere modebevidste kvinder og mænd til at købe genbrugstøj og på den måde være med til at skaffe penge til Røde Kors’ hjælpearbejde både i Danmark og internationalt:

”Jeg er glad for at kunne bidrage til et projekt, der giver så meget mening. Og så er jeg jo selv stor tilhænger af genbrug. Vi skal passe på de ting, vi har. Det er da fristende med helt nyt tøj fra en modebutik, men i en genbrugsbutik danner du din helt egen stil,” siger Mette Lindberg.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvis du selv vil slå et slag for, at genbrug er cool, så find inspiration i de flotte kampagne-billeder og vær med til at give brugt tøj en ny historie.

Vi har samlet de flotte kampagne-billeder i galleriet nedenfor: 

Sarah-Sofie Boussnina poserer for Røde Kors med stil

Relaterede artikler