Kendall Jenner opfordrer amerikanerne til at stemme

Foto: Rock The Vote

Topmodel og it-girl Kendall Jenner er langt mere end et smukt ydre på catwalken. Den kun 20-årige topmodel bruger nemlig også sin stemme til fordel for politiske budskaber, og kan lige nu spottes i en kampagne, der skal få amerikanerne til at stemme ved det kommende præsidentvalg.

Se også: Kendall Jenner: "Hemmeligheden ag min succes er..."

Med kampagnen 'Rock The Vote' opfordrer Kendall Jenner amerikanerne til at registrere sig som stemme til det kommende præsidentvalg.

Kendall Jenner var også en del af kampagnen sidste år, og i år optræder hun med referencer til den ikoniske 'Rosie the Riveter', som ofte bliver brugt som et symbol på feminisme og kvinders økonomiske uafhængighed med sloganet 'We Can Do It'.

Foto: All Over Press

Og i bedste 'Rosie The Riveter'-stil har Kendall Jenner den polkaprikkede bandana og en denim t-shirt på, mens hun poserer på ægte 'We Can Do It'-facon, der selvfølgeligskal opfordre amerikanerne til at få registreret deres stemme så hurtigt som muligt og dermed være en del af det kommende præsidentvalg. Amerikanerne kan registrere deres stemme på rockthevote.com/kendall

Se videoen af den altid cool - og smukke - Kendall Jenner i videoen nedenfor.

Relaterede artikler