Nyhed Karün lanceres for første gang i Danmark - i samarbejde med Big Little Lies-stjerne

Foto: Karün

Det chilenske solbrillemærke, Karün, er for første gang blevet tilgængeligt i Danmark. Mærket har siden 2012 produceret briller, der forbinder naturbeskyttelse med produktinnovation.

Karün ønsker at hjælpe med at gendanne naturen og støtte lokalsamfundene, så de igen kan blomstre og trives. De gør de ved kun at gøre kun brug af genanvendte og naturlige materialer, og et særligt fokus på lokalsamfundet i Patagonia, hvor virksomhedens hovedkvarter er placeret. 

Alle materialer, der anvendes i produktionen, er leveret af lokale iværksættere og borgere, og mærket sørger samtidig for beskyttelse af over 400.000 hektar uberørt natur i Patagonia.

Læs også: Her er de 20 mest Instagrammede designertasker

I forbindelse med lanceringen i Europa, har brandet teamet op med ’Big Little Lies’-stjerne og miljøaktivist, Shailene Woodley, om en eksklusiv kollektion, der skal hjælpe os til at være opmærksomme på de produkter, som vi køber og vælge den bedste løsning – uden at gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet.  

Læs også: New Balance henter inspiration i arkiverne til årets mest cool sneakers

Shailene Woodley fortæller om samarbejdet:

”Jeg valgte at samarbejde med Karün, fordi jeg fandt noget i dem, som jeg har søgt efter hele mit liv: En gruppe mennesker, der bruger forretning som et middel til at indgyde denne verden med en dybere forbindelse til venlighed, naturen og os selv. At bryde med den nuværende forretningsmodel og skabe en historie, der er bygget på et fundament af følelsesmæssig værdi, er noget, jeg altid håbede på kunne blive en realitet. At jeg nu kan være en del af det, er virkelig fantastisk.”

Læs også: 10 flade og fine sko til foråret

Kollektionen er en genfortolkning af klassiske retroelementer, sammensat med et moderne og minimalistiske twist. Materialerne består af genanvendte metaller, genanvendte fiskenet, bortskaffet nylon og polycarbonater.

Karüns nye kollektion er allerede tilgængelig både online og i Synoptiks fysiske butikker, og du kan se hele kollektionen i galleriet her. 

Karün lanceres for første gang i Danmark i samarbejde med Big Little Lies-stjerne

Læs også: Hermès lancerer verdens første svampebaserede "lædertaske"

Relaterede artikler