Justin Bieber kommer til Aarhus og slår dørene op for eksklusiv pop-up shop

Justin Bieber kommer til Aarhus og slår dørene op for eksklusiv pop-up shop
Foto: All Over Press

Aarhus er lige nu på alles læber både i forbindelse med den kommende NorthSide Festival den 9.-11. juni og byens status som Kulturby 2017. 

Og det er ikke kun Danmark, herunder Aarhus, som lige nu er vidne til et ekstra stort fokus på Smilets By - nej, kongen af pop, Justin Bieber, har simpelthen også kastet sin kærlighed på Aarhus.

Som optakt til Justin Biebers koncert i Aarhus den 5. juni, har Justin Bieber selv peget på, at det skal være Aarhus, der skal være de første i verden til at introducere hans nye Justin Bieber-merchandise.

Det bliver konceptbutikken Storm med Rasmus Storm i spidsen, der skal lave en eksklusiv pop-up shop i Aarhus i Sankt Clemens Stræde 9. Pop-up shoppen lanceres fredag den 2. juni og vil være at finde på adressen frem til koncertdagen mandag den 5. juni. 

Valget af Storm som "vært" for pop-up shoppen skyldes den stærke relation, som ejer af Storm-butikken, Rasmus Storm, har til mange af de helt store stjerner i USA - og Rasmus Storm er naturligvis meget tilfreds med, at det er Storm, der får æren af at lancere Jusitn Biebers nye merchandise-kollektion: 

”Vi er selvfølgelig stolte over at hoste verdenspremieren på Justin Biebers meget hypede tour- merchandise i Århus. Det ligger i forlængelse af, at sidste års pop-up i København globalt set var et highlight blandt Bieber-pop-ups. Der er samtidig en enorm opmærksomhed på Danmark når det gælder progressiv livsstil, kunst og kreativitet, så det er naturligt, at vi nu lægger lokaler til en pop-up i Europas Kulturhovedstad fra fredag den 2. Juni kl. 10.00. Jeg har stor respekt for Justin Bieber både som person og kunstner. Han holder sig relevant i sin samtid og til den målgruppe han repræsenterer, og man kan ikke længere kategorisere ham som et endimensionelt popikon", lyder det fra Rasmus Storm.

Det er ikke første gang, at Justin Biebers merchandise bliver solgt i Danmark, og da han spillede i Forum i København sidste efterår, blev der også solgt Justin Bieber-merchandise i konceptbutikken Storm i København. Og det bedste af det hele ved den nyhed? Selvfølgelig det faktum, at Justin Bieber til alles store overraskelse selv dukkede op i løbet af pop-up-weekenden.

... Og mon ikke den poplære sanger gør kunsten efter i Aarhus?

Justin Bieber har annonceret en støttekoncert i Manchester til støtte for sidste uges terrorangreb søndag den 4. juni, hvilket betyder, at han sandsynligvis først er i Danmark på koncertdagen, mandag den 5. juni. Så mon ikke Justin Bieber gæster pop-up shoppen mandag den 5. juni før koncerten i Aarhus? 

Storm pop-up shoppen har åbent fra 10-19 fredag den 2. juni til søndag den 4. juni, mens der er åbent fra 10-15 mandag den 5. juni. 

Sideløbende sælges kollektionen, fredag og lørdag fra kl. 10.00 – 19.00 i Storm på Store Regnegade 1 i København, og i galleriet har vi samlet hele den nye merchandise kollektion fra Justin Bieber.

Justin Bieber kommer til Aarhus og slår dørene op for eksklusiv pop-up shop

 

 

 

Relaterede artikler