Josephine Skriver i front for Mads Nørgaard x Aids-Fondet t-shirt

Josephine Skriver i front for Mads Nørgaard x Aids-fonden striber
Foto: Anne Nicolajsen
Den danske designer Mads Nørgaard lancerer en eksklusiv t-shirt med sine velkendte striber til fordel for AIDS-Fondet arbejde, herunder deres kamp for en verden uden AIDS og uden diskrimination af mennesker, der lever med HIV.
 
Per solgt T-shirt vil 80 kroner af salgsprisen gå ubeskåret til AIDS-Fondets arbejde og deres #smukkeliv kampagne, der hylder alle liv under det motto at alle liv er smukke liv uanset køn, seksualitet og HIV-status. 
 
Og i front og som ambassadør for Mads Nørgaards eksklusive striber til fordel for AIDS-Fondet er intet mindre end den danske topmodel og Victoria's Secret-engel, Josephine Skriver.
 
Josephine Skriver er selv et regnbuebarn og har i flere år brugt sin stemme og indflydelse som international topmodel til at markere sig som fortaler for homoseksuelles rettigheder.
 
Josephine Skriver har også gentagne gange støttet og talt for homoseksuelles rettigheder via sine egne sociale kanaler, hvor den smukke danske model alene på Instagram har 4 millioner følgere. 
 
Foto: Anne Nicolajsen
 
24-årige Josephine Skriver har tidligere bakket op om kampen mod AIDS i USA, men det er første gang, at Josephine Skriver støtter AIDS-Fondets arbejde i Danmark mod diskrimination af mennesker, der lever med HIV:
 
“Jeg har altid været fan af Nørgaard. Jeg kan huske, at da jeg gik i folkskole, var det helt store at have en af de stribede trøjer. Så mine fødselsdagsønsker og opsparingspenge blev ofte brugt derinde, og jeg tror, at jeg havde næsten alle farver. Det, at få lov at skyde i denne udgave af den klassiske Nørgaard, var et ret nostalgisk øjeblik,"  fortæller Josephine Skriver.
 
Samarbejdet mellem Mads Nørgaard, Aids-Fondet og Josephine Skriver lanceres fredag d. 18. august 2017 i forbindelse med Copenhagen Pride Week.
 
 

Relaterede artikler