It's here: Oh! by Kopenhagen Fur x H20 x Freja Wewer vol. 2 er landet

Foto: PR
Der var smæk på farverne, da Oh! by Kopenhagen Fur sammen med stilikonet Freja Wewer sidste år lavede et redesign af H2Os klassiske badesandaler. 
 
 
De pelsede slippers blev hurtigt et af årets største trends, og nu kan du igen få fat i de populære slippers - denne gang i helt nye farver.  
 
Oh! By Kopenhagen Fur har nemlig, endnu engang, teamet op med den stilede københavnske influencer Freja Wewer og det ikoniske sportswear brand H2O. Sammen har de udarbejdet en helt ny mini capsule kollektion – og nu kommer den endelig i butikkerne!
 
 
Den nye kollektion består af fem forskellige slippers, der alle har H2O’s ikoniske sål, men som alligevel vil skille sig ud i sommerens gadebillede!
 
De første fire udgaver af den populære slipper, er nemlig lavet i smukt og fluffy rævepels, mens den femte er lavet i fantastisk blød minkpels. Du kan blandt andet få dem i en dyb rød farve, i en lyslilla farve med changcerende farvet pels og i en klassisk sort pels med lyslilla sål. 
 
Så hvis du mangler en undskyldning til at forkæle dine fødder, har du fundet en god én her.  
 
Som en del af Freja Wewers mini capsule kollektion, har hun også designet en cool boxy denimtaske, som passer helt perfekt sammen med kollektionens røde slippers. 
 
 
Om inspirationen bag den farvestrålende kollektionen siger Freja selv: 
 
Jeg elsker at mixe farver og materialer på nye og anderledes måder. Farver er helt essentielt for mig og jeg elsker hvordan den farverige pels arbejder i kontrast til de forskellige typer blå denim. Total wauw-faktor
 
Hvis du (ligesom os) er forelsket i de farvestrålende slippers, kan du både købe dem online og i butikkerne fra den 19. januar til 1200 kroner. 
 
Men du skal være hurtig - der vil nemlig være et begrænset antal i hver størrelse! 
 
Hvis du ikke allerede har set kollektionen, kan du scrolle den igennem i galleriet nedenfor. 
 

Foxy News: Sommerens populære sandaler med pels relanceres i nye farver

 
 

Relaterede artikler