Bæredygtig mode H&M Conscious Exclusive 2019: Se hele kollektionen her inkl. priser

H&M Conscious Exclusive 2019-kollektionen er endelig offentliggjort, og de bæredytige styles er - tradition tro - alt, hvad vi drømmer om at gå forårets og sommerens fester i møde med. 
 
Conscious Exclusive SS19-kollektionen udforsker naturens helende kraft samt innovation inden for bæredygtige materialer og processer, og har som altid til formål at være med til at skabe en mere bæredygtig modeverden.
 
 
I hver Conscious Exclusive-kollektion introducerer H&M nye bæredygtige materialer, og i denne kollektion introduceres Piñatex®, som er et naturligt læderalternativ, lavet af cellulosefibre fra ananasblade, BLOOM™ Foam, et plantebaseret fleksibelt skummateriale, der er lavet af biomasse fra alger og Orange Fiber®, et bæredygtigt materiale der minder om silke, som er lavet af biprodukter af citrusjuice.  
 
“I denne kollektion har vi udforsket naturens skønhed, hvilket kan ses i printet og i de svævende silhuetter, den markante farvepalet og de smukke detaljer. Vi er meget begejstrede for at kunne introducere nye plantebaserede materialer, som skaber en high-performing, smuk og fashionabel kollektion med statement-pieces og som samtidig er så letanvendelig,” siger Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M.
 
 
Kollektionen lanceres globalt d. 11. april 2019 og vil være tilgængelig i H&M's flagship store på Amagertorv og på hm.com.
 
Psst... Hvis du (også) ønsker en mere bæredygtig verden indenfor mode, skal du have fingrene i det nye ELLE, som vi har dedikeret til en bæredygtig modeverden. Du kan blandt andet møde møde frontløberne indenfor bæredygtighed i modebranchen; CEO for @globalfashionagenda Eva Kruse, influencerne Emily Salomon og Celine Aagaard og CSR-pionererne Gudrun & Gudrin, Carcel og Mother of Pearl og mange flere. Glæd dig også til månedens bæredygtige modeserie udelukkende med bæredygtige brands og vores store A-Å guide til bæredygtighedsagendaen anno 201. Magasinet er på gaden torsdag den 28. marts 2019. 
 
Se hele kollektionen inkl. priser i galleriet...
 

H&M Newborn Exclusive Collection 2019

 
 
 

Relaterede artikler