Hermès byder på luksus-is hele modeugen

Hermès byder på luksus-is hele modeugen
Foto: Hermès Danmark

Nogle brands, er så lækre, at de er lige til at spise. Et af dem er franske Hermès, hvor selv navnet 'smager' delikat, fløjlsblødt og luksuriøst. Og nu kan du rent faktisk få smagen af det ypperlige franske brand, når Hermès, der netop har åbnet en stor, smuk flagship store på Amager Torv i København, i anledning af modeugen byder på vaskeægte Hermès-is. 

Ja, du læste rigtigt! I løbet af hele den københavnske modeuge, der løber af stablen fra tirsdag d. 8. august til fredag d. 11. august 2017, kan du slå vejen forbi Hermès-butikken og smage den speciallavede Hermès-havtorn-is, der naturligvis er nøje farveafstemt i Hermès signaturfarve, orange. 

Hermès byder på luksus-is hele modeugen

Isen serveres af kyndige is-scoopers i nystøgene orange Hermès-forklæder fra en hvid- og orangemalet mini-foodtruck, der er opstillet ude foran butikken. Kan de blive mere cute - eller lækkert? 

Så nu hvor solen langt om længe kaster lune stråler over byen, bør du bestemt sætte et par chikke solbriller på næsetippen, tage din veninde under armen og sætte kurs mod Amager Torv til en bid moderigtig og Insta-værdig Hermès-is. 

For hvem vil ikke tage en bid af Hermès? 

Oplev Hermès Ice Cream Truck fra tirsdag d. 8. august til fredag d. 11. august på Amager Torv i København.

Relaterede artikler