Her er de 46 modeller, skal gå Victoria's Secret Show 2017

Foto: All Over Press

Hvis der er ét modeshow, der hvert år får alles opmærksom, er det det årlige Victoria's Secret Show. 

Og det er ikke kun os, der kigger med under det ekstravagante show, der er med til at hype showet hvert år - det gælder os for de modeller, der bliver castet til showet. For hvis der er et show, som alle modeller i verden drømmer om at være en del af, er det Victoria's Secret showet.

Se også: Sådan har Victoria's Secret showet udviklet sig over de sidste 10 år

Derfor er der også altid hundredevis af modeller verden over, der tager til casting på det hypede show, og som gør alt for at komme igennem nåleøjet og blive en del af det line-up af topmodeller, der skal gå Victoria's Secret-showet. 

Der er nogle modeller, som er selvskrevet på catwalken hos Victoria's Secret - nemlig de 14 'Angels', som tæller nogle af de største modeller verden over, herunder Adriana Lima, Elsa Hosk, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes og vores helt egen Josephine Skriver.

Det mest spændende mest offentliggørelsen af model-castet til Victoria's Secret Show 2017 er derfor altid hvilke modeller, der får lov til at betræde den eftertragtede catwalk igen og hvilke nye ansigter, der er at spotte.

I år gælder det, at intet mindre end 14 af de 46 modeller - hvor 14 af dem er de allerede selvskrevede 'Angels' - er såkaldte "newcomers', altså modeller, som er del af Victoria's Secret-showet for første gang.

Læs også: Her er Josephine Skrivers bedste Victori'as Secret-øjeblikke

Showet afholdes efter sigende i Shanghai og foregår altid i november, men det er endnu blevet bekræftet hvilken dato, det bliver.

Men nu ved vi i hvert fald hvem de 46 modeller, der skal gå ned af den eftertragtede Victoria's Secret catwalk anno 2017, bliver. 

Vi har samlet dem alle i galleriet nedenfor, inklusiv de 14 'Angels', som du finder først i galleriet...

Her er de 46 modeller, skal gå Victoria's Secret Show 2017

 

 

Relaterede artikler