Fonnesbech lancerer ny international webshop

Fonnesbech
Foto: PR

Det danske modebrand Fonnesbech oplever en stigende efterspørgsel på deres eksklusive designs, og derfor åbner de nu en ny international webshop.

Se også: Her åbner den nye Mads Nørgaard-butik

Formålet med den nye webshop er både at følge med på den voksende efterspørgsel, men også for at give kunderne mere information om deres produkter:

"... Her har vi muligheden for at udbrede kendskabet til brandet og give forbrugeren en komplet visuel oplevelse af hvem Fonnesbech er. Vi ønsker også at skabe større gennemsigtighed for forbrugeren ift. bæredygtighed. For Fonnesbech er det vigtigt, at forbrugeren har muligheden for, at blive klogere på det enkelte produkt og hvilke bæredygtige værdier der ligger bag,” fortæller Brand Manager hos Fonnesbech, Andrea Friis Laursen.

Den første kollektion, der er tilgængelig på den nye webshop, er Fonnesbechs AW16/17 kollektion, hvor økologisk bomuld og økologisk uld spiller en stor rolle sammen med det genanvendte polyester NewLife, som er udvundet af plastikflasker indsamlet i Norditalien.

Se også: Copenhagen Fashion Festival - kom helt tæt på modeugen

Fonnesbech vandt i 2015 CSR-prisen til ELLE Style Awards på baggrund af deres bæredygtige tilgang og produktion af deres designs, hvor økologiske og genanvendte materialer spiller en stor rolle i kollektionerne. Herudover ønsker Fonnesbech også at gøre op med 'brug-og-smid-væk'-kulturen ved at skabe designs i lækre materialer, der er fleksible og holder i lang tid.

Du kan besøge Fonnesbechs nye internationale webshop HER.

Relaterede artikler