Endelig! Swarovski har åbnet deres første flagship store i Danmark

Swarovski åbner deres første butik i Danmark
Foto: PR

I mere end 100 år har Swarovski skabt ikoniske krystalsmykker. Og man har, her i Danmark, ikke kunne købe funklende Swarovski-smykker i deres egen forretning. Indtil nu.

Nu har den eksklusive forretning nemlig slået dørene op til en flagship store på Fisketorvet i København. Butikken bliver den første af mange forretninger, som virksomheden forventer at åbne i Danmark og Sverige i løbet af de næste år.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Den nye butik på Fisketorvet kan måske bedst beskrives som en fortryllende krystalskov og rummer alt, hvad man forbinder med Swarovskis magiske og funklende univers.

Her byder kaskader af lys, glimmer og masser af raffinerede smykker dig velkommen i en overdådig blanding af smykker, interiør og ure til både mænd og kvinder.

"Den måde, vi indretter butikkerne, er ikke kun en fantastisk illustration af Swarovskis moderne vision og æstetik. Butiksmiljøet er også en perfekt platform for os til at dele vores glæde ved kreativitet og overraskelser," udtaler adm. direktør Robert Buchbauer i en pressemeddelelse om den særlige måde, Swarovski-butikkerne er indrettet.

Så skynd dig afsted med en, som skal forkæles (eller forkæle dig!) - for kunne Swarovskis tidspunkt for den nye butiksåbning være bedre, end her op til jul? Næppe! 

 

 

Relaterede artikler