Nyt magasin ELLEs martsnummer er på gaden + det nye ELLE Decoration

Foto: Rami Hanna

ELLEs martsnummer, der er på gaden nu, har fokus på dansk mode og kunst. ELLE har samlet forårets bedste danske design, og vi kan godt være stolte af de danske designere, for de mestrer ikke bare mode, der får os til at drømme. De står også bag brugbare items, der gør hverdagen lidt sjovere – om det er på cyklen, hjemmekontoret eller noget tredje. 

Mød fire kunstnere, som du skal holde godt øje med, og måske følge på Instagram: Cassi Namoda, Antonia Showering, Tutu Kiladze og Danielle Orchard, der fortæller om deres vej ind i kunstverdenen.

Læs også: 5 ting, du skal vide om det nye sociale medie Clubhouse

25-årige Emma Corrin portrætterer ikoniske Lady Diana i tv-serien ’The Crown’. I ELLE kan du læse om, hvordan det har været for hende at flytte ind i et andet menneskes ensomhed, og hendes hårde kamp for sit gennembrud, der endte med at ske ved en tilfældighed.

Den gode garderobe kommer ikke af sig selv, og det gør orden heller ikke. Den kræver plads og en særlig foldemetode for at opretholde orden. I det nye ELLE får du 6 tips til et klædeskab i zen.

Uffe Buchard sætter, med sin trendrapport, spot på designernes SS21-kollektioner, der på hver deres måde kredser om temaet frihed, og beauty-siderne guider dig ud af det nye hud-fænomen: ’maskne’, og yder førstehjælp til dine håndsprit-udtørrede hænder.

De skønhedsidealer, der før har dikteret modebranchens repræsentation, er i den grad i opbrud. Billedet af morgendagens stjerner har ændret sig. Den næste topmodel kunne være … dig. Bliv klogere på tendensen i det nye ELLE.

Læs også: Denne mascara til kun 89,95 kr. har taget internettet med storm

Du får også ELLE Decoration med når du køber ELLE denne måned, og det er fyldt med forårsfrisk inspiration til din bolig. Kom med indenfor hos tæppedesigner Bettina Gedda fra Knothouse og hos kreativ entreprenør Marie Worsaae, hvis charmerede lejlighed har udsigt til Amalienborg, og mød designer Christina Meyer Bengtsson i hendes nyrenoverede køkken på Frederiksberg.

I galleriet kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

God læselyst!

ELLEs martsnummer er på gaden + ELLE Decoration

Læs også: 5 beauty-influencers, som du bør følge

Relaterede artikler