Instagram 5 beauty-influencers, som du bør følge

Foto: @jamescharles, @chiaraferragni

Har du også svært ved at finde ud, hvem eller hvad du skal tro på, når det kommer til beauty-tips og produkter? Så læs med her. ELLE har samlet 5 af de mest populære beauty-influencere på Instagram, du helt sikkert bør følge, hvis du ikke allerede gør det.

Læs også: Dette geniale concealer-hack løfter dit ansigt på 0,5

 

James Charles

James Charles er en af de mest populære beauty-influencere med sine 26.9 millioner følgere på Instagram. James er både blogger og make-up-influencer. Han har vundet flere priser, og i en alder af 17 år blev han den første mandlige ambassadør for kosmetikbrandet ”CoverGirl”. Derudover er han en af Kylie Jenners make-up artister. 

 

Bretman Rock

Beauty-influencer, Bretman Rock, er kendt for sine beauty-videoer på Youtube. Men han er meget mere end bare en beauty-influencer, han er også elsket for sin sassy personlighed, skæve sans for humor og selvsikre stil. Med sine 15.4 millioner Insta-følgere lægger han sig i toppen, som en af de mest poplære beauty-influencers.

 

Becky G

Selvom Becky G måske er kendt for sine sang- og skuespiltalenter, ligger hun stadig i toppen som en af de største beauty- og make-up-influencers. Samtidig lægger hun ansigt til kosmetikbrandet ”CoverGirl”.

 

Jeffrey Star

Youtuber, make-up og hudpleje-influencer, Jeffrey Star, startede allerede med at gå med make-up tilbage i gymnasiet. Han brugte sit mors make-up og eksperimenterede med nye looks hver dag. Med sine 13.9 millioner følgere er han en af de mest populære beauty-influencere.

 

Chiara Ferragni

Italienske entreprenør, fashion-influencer og designer, Chiara Ferragni, er med sine 22.6 millionere insta-følgere på listen over de mest populære beauty-influencere. Siden 2009 har hun delt mode-tips og tricks.

Kan du heller ikke få nok af beauty-produkter, så læs med herunder, når vi giver dig de 16 bedste beauty-produkter, der har vundet priser under dette års "ELLE International Beauty Awards".  

ELLE International Beauty Awards 2021

Læs ogsåSkønhedsredaktørens 10 vinterfavoritter til en ekstra dosis selvforkælelse

Relaterede artikler