Makeup Denne mascara til kun 89,95 kr. har taget internettet med storm

Foto: Imaxtree

Vi kender alle sammen det med at lede længe efter den helt rigtige mascara, som kan give masser af volumen, og som ikke smitter af på huden omkring øjnene.

Nu har internettet opdaget en hel ny mascara, der tilsyneladende opfylder alle vores makeup-drømme, og som kan blive din for kun 89,95 kr.

 

Ifølge internettets skønhedsguruer, og utallige brugere på Instagram og TikTok, er Maybellines nye Lash Sensational – Sky High Mascara den perfekte mascara uanset, hvad man leder efter.

Læs også: Dette geniale concealer-hack løfter dit ansigt på 0,5

Den er især blevet rost for at give korte øjenvipper så meget længde, at man nærmest har svært ved at tro på det. Mascaraen er også blevet kaldt det ”perfekte” alternativ til lash extensions, som i øjeblikket er svært tilgængeligt på grund af coronarestriktioner.

Faktisk er Maybellines mascara blevet så stort et hit på internettet, at hashtagget #skyhighmascara har fået over 121,7 millioner visninger på TikTok på under 2 uger. Vildt!

Læs også: Se hele det internationale ELLE Beauty Awards-show og vinderne her

Mascaraens formel er beriget med bambusekstrakt og fibre, som giver lange og fyldige vipper, samtidig med at den er skånsom overfor sensitive øjne. Den indeholder også en lang børste, som gør det nemmere at få fat i hver enkelt vippe.

Se, hvordan mascaraen kan forvandle vipperne i videoen herunder.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet endnu flere længdegivende mascaraer. 

Længdegivende mascara

Læs ogsåHadid-søstrenes kosmetolog afslører: "De sværger begge til denne ansigtsmaske"

Relaterede artikler