ELLE oktober // Nyt magasin + ELLE Travel

ELLE oktober // Nyt magasin + ELLE Travel
Fotograf: Rachell Smith

Tekst: Rebecca Laudrup

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, hvor vi har fokus på karrierekvinder i alle aldre. Vi har mødt årets model Regitze Christensen i New York, der fortæller om hendes valg af karriere og hvorfor hun er flyttet til USA.

Og når vi nu snakker om New York, har vi også været derovre for at tage på fotoskydning med en af tidernes IT-piger, Olivia Palermo, hun fortæller lidt om sin stil, karriere, hverdag og hvilke kvinder hun selv synes er cool – samtidig får du lov til at se hende i en lækker modeserie.

Vi har også taget en snak med seks dygtige karriere kvinder der alle har haft en form for vendepunkt, der krævede en ekstra svær beslutning, hvad enten det gjaldt om at få kabalen med privat- og arbejdsliv til at gå op, opleve en shitstorm, eller vide at der var en udløbsdato, hvis kroppen ikke kunne, hvad hjertet ville.

I denne måneds ELLE kan du også læse et eksklusivt interview med Tara Lynn, plus size modellen som er blevet en rollemodel for andre kvinder. Hun er inspirerende, fordi hun har fundet en karrierevej, som hun godt kan lide, og samtidig beviser at din tøjstørrelse ikke skal definere din skønhed.

Der er også masser af lækker mode at tage fat i, som dit ’workwear’ outfit der gerne må have et maskulint snit, med en feminin touch – Vi har også fundet støvler, store ringe og chikke bikerjakker der kan gøre dit efterår ekstra lækkert.

Det gælder også på beauty fronten, og derfor kan du få masser af inspiration til at få bølget hår, og vi giver dig en guide til den perfekte børste der passer lige til dig.

Psst… I dette nummer er der også det nye ELLE travel, hvor du kan få de bedste guides til Rom, Hong Kong, London, Barcelona og mange flere byer. 

Få et smugkig i magasinet nedenfor - brug pilene eller 'swipe' dig igennem galleriet

ELLE oktober // Nyt magasin + ELLE Travel

Relaterede artikler