ELLE januar // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Foto: Sean McMenomy for ELLE, januar 2017 og Line Thit Klein

Tekst: Rebecca Laudrup

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, hvor vi fokuserer på årtiet hvor sange som Bohemian Rhapsody hittede, moden skiftede, og kønnene blev sat fri – vi snakker selvfølgelig om 1970’erne, og derfor har vi alt fra 70’er beautyserie, til de største ikonerne fra den tid. Vi har også taget en snak med tre forskellige kvinder, der alle har 70’erne i sig – den ene er 70’er barn, med musikalske forældre, den anden er modellen, der inkarnerede årtiets look, og den sidste er fra 1990’erne, men har 70’er værdier.

Vi har snakket med en forfatter der ofte skriver historier om den tid, da oprøret og fællesskabet inspirerer hende, ja, det har endda inspireret hende til at blive aktivist, og i foråret 2016, blev hun kåret til ’årets Københavner’ af Dagbladet Politiken.  Men, bare rolig, du bliver dog heller ikke snydt for en masse julehygge og inspiration, og derfor har vi lavet en julegaveguide, så din ønskeliste kan blive endnu større.

Se også: 

Vores sundhedsredaktør Stephanie Bang, har også lavet flere opskrifter som er gode til julemåneden, uden at det bliver for fedtet og usundt – og hvis du er helt træt af jul og kulde, har vi en rejseguide, til fantastiske Vietnam, som vil gøre vidunder (og give D-vitamin). Vi har også besøgt en dygtig tekstildesigner, hvis næste projekt er at lave indpakningspapir – gaven er jo hele pakken, og ikke kun det der er indeni!

Og måske kan modesiderne også inspirerer dig til, hvad du skal ønske dig, eller hvad du skal have på til julefrokosterne, vi har alt fra de bløde trøjer, til det lækre undertøj.

Til sidst har vi et stort eksklusivt interview med vores tidligere kvindelig statsminister, Helle Thorning Schmidt, der fortæller om hendes nye liv og arbejde i London, hendes tid som statsminister, og om den verdenskendte selfie, med tidligere Præsident Barack Obama.   

Kig med i galleriet hvor vi løfter sløret for nogle af de historier, som du kan glæde dig til i det nye nummer af ELLE:

ELLE januar // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

 

Relaterede artikler