ELLE interviewer designere bag skjortemærket Rails, Jeff Abrams
Mode

ELLE interviewer: Rails designer Jeff Abrams

af Laura Marie Gotthardt 10/12/2015
ELLE har mødt den karismatiske L.A.-baserede designer, Jeff Abrams, som står bag de lækre ternede skjorter under mærket Rails. Læs hvordan mærket opfatter den generelle Rails-pige, og hvordan den Københavnske storyby-stil også er en inspirationskilde...

Det var en tur til Europa, som inspirerede den inkarnerede L.A.-dreng Jeff Abrams til kaste sig ud i Rails-projektet. For det var her, han mødte en ukendt 'raffinerede sensibilitet', som han ønskede skulle mikses med den Californiske livsstil.

Med en baggrund i kunst og kultur og med en stærk interesse for æstetisk mode ønskede Abrams at udtrykke sig gennem et visuelt medie. Og efter en årrække med hjemmesyede ordrer blev det brand, som Jeff Abrams er kendt for i dag, grundlagt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I dag sælges de ternede luksusskjorter i over 850 eksklusive butikker i 45 lande. ELLE mødte den karismatiske designer under hans besøg i Danmark og fik svar på, hvem den typiske Rails-pige er, og hvordan den Københavnske storbystil også er en inspirationskilde...

Læs også: Dagens julegavetip: Læbepomade fra Glossier

Hvem er den typiske Rails pige?

Rails pigen er eventyr- og rejselysten og på forkant med moderne kultur, men bevarer en underspillet æstetik. Hun er interesseret i musik, kunst og mode, men genfortolker det altid på sin egen unikke måde.

Hvad har hun på?

Hendes garderobe er et miks af vintage og nyt og baseret på klassikere. Ud over hendes faste favoritmærker elsker hun at opdage nye designere og at samle ting fra rejser, lokale butikker, loppemarkeder og at bruge timer på hendes favorit modeblogs. Hun er raffineret, men med fokus på komfort, og hun mikser med lethed hendes afslappede weekendtøj ind i hendes hverdagslook. Rails egner sig til denne livsstil, som et alsidigt mærke der er relevant fra dag til nat.

Hvilken musik lytter hun til?

Nogle af hendes favoritter er St. Lucia, London Grammar, CHCRCHS, Little Dragon, Blood Orange. Hun er også typen, der selv kunne være med i en band.

Hvordan fester hun?

Hun elsker at være vært for afslappede middagsselskaber eller afholde vinaftener med hendes veniner. Og hun er en sikker gæst på musikfestivaler i sommermånederne.

Hvor bor hun, og hvor rejser hun hen?

Hun bor i en global by - Los Angeles, London, Paris, København - og elsker at rejse ud i verden og opdage nye steder. Bali og Tulum er favoritterne til strandferie, Buenos Aires og Tokyo til storbyferie, og gerne en stille weekend getaway derhjemme lidt uden for byen.

Hvem følger hun på Instagram?

Hendes favoritbloggere inkluderer Margeret Zhang, Mija Mija, We The People Style, Mijawyh, Lust for Life og selvfølgelig Look de Pernille. Alle piger med en unik stil og stylingevne som understreger deres personlighed.

Hvad er dit indtryk af Danmark? Er dette dit første besøg?

Jeg har været i Danmark to gange inden for de sidste to måneder, og jeg er forelsket i menneskerne, kulturen og landskabet. København er et fantastisk epicenter for mode og stil. Jeg brugte en del tid på at besøge modebutikker som Youheshe, Stig P, Illum og andre og blev meget imponeret over, hvordan de hver især sammensætter deres miks af mærker og deres udstillinger. Danske piger har en enkelt elegance, der er meget tiltalende - enkel, naturlig og smukt!

Læs også: Kom til lagersalg hos YDE

Rails forhandles blandt andet hos Shopbop.com

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her