Edie Campbell, Taylor Hill og Romee Strijd i front for Michael Kors Fall 2017 kampagne

Foto: Michael Kors

Det er ikke noget nyt i at se topmodellerne og Victoria's Secret-veninderne Taylor Hill og Romee Strijd i front for det amerikanske modehus, Michael Kors. De to gudesmukke modeller var nemlig allerede at spotte i front for Michael Kors Spring/Summer 17 kampagne, men har i efterårets kampagne fået følgeskab af den britiske topmodel Edie Campbell.

Fall 2017 kampagnen er skudt af mesterfotografen Mario Testino i forskellige ikoniske omgivelser i London, hvorfor valget af britiske Edie Campbell som nyt kampagneansigt var oplagt. Edie Campbell er skudt på bagsiden af en gammel bil i ført et lækkert miks af camel, guld og grå nuancer i kombineret med eksotiske prints fra den kommende Fall 2017 kollektion. 

Læs også: Taylor Hill: "Her er looket, der altid virker for mig"

Edie Campbell er fotograferet sammen med Michael Kors' 'Bancroft'-taske, som efter designerens egen overbevisning er sæsonens it-taske: "Den er designet til at blive 'forever bag'", lyder det fra Michael Kors. 

Det andet offentliggjorte kampagnebillede er af Taylor Hill og Romee Strijd, som omfavner den jetsættende glamour, som Michael Kors ønsker at udstråle.

... Og med Edie, Taylor og Romee i front taler Michael Kors' Fall 2017 kampagne (og kollektion) for sig selv.

Se selv med i galleriet, hvor vi har samlet de to offentliggjorte billede af Michael Kors Fall 2017 kampagne.

Michael Kors Fall 2017

 

 

 

Relaterede artikler