Doutzen Kroes er ny kampagnemodel for Hunkemøller
Mode

Doutzen Kroes er ny brandambassadør for Hunkemøller

af Emilie Bech Zerlang 5/09/2016
31-årige Doutzen Kroes er en af de bedst betalte modeller i verden, og foruden jobbet som mor er hun nu også ny brandambassadør for Hunkemøller. Vi var med til lanceringen af Hunkemøllers nye lingeriserie, som Doutzen Kroes har været med til at designe og fik en snak med den hollandske skønhed om det at vælge familielivet over modelkarrieren.

Hun har været på forsiden af verdens største magasiner, herunder Vogue, Harper's Bazaar, ELLE, Marie Claire og Glamour, været en fast en del af det eftertragtede Victoria's Secret crew og i front for verdens største modehuse som Gucci, Tommy Hilfiger og Dolce & Gabbana.

Vi taler selvfølgelig om den 31-årige skønhed fra Holland, som er en af de bedste betalte og mest eftertragtede modeller gennem tiden, Doutzen Kroes.

Nu er Doutzen Kroes aktuel som brandambassadør for det hollandske lingerimærke Hunkemøller, hvor hun både er kampagnemodel og har været med til at designe det nye lingeri. De kommende kollektioner vil blive kaldt “Doutzen’s Stories” og vil hver fortælle en personlig historie omkring hovedpersonen - både gennem de kommende lingeri-, badetøjs- og sportskollektioner

Se også: Derfor er Doutzen Kroes et stilikon

Vi var med til lanceringen af Doutzen Kroes som ny brandambassadør og fangede i den forbindelse den smukke topmodel til en snak om det at vælge familielivet over modelkarrieren i en alder af 25 år, beydningen af de sociale medier og hvilken dansk serie, hun pt. er helt vild med.

Hvorfor har du valgt at være det nye ansigt for lige præcis Hunkemøller?

Jeg var meget begejstret, da Hunkemøller kom til mig og spurgte om jeg ville samarbejde med dem, da jeg på den måde fik lov til at arbejde med lingeri igen. Jeg var meget tiltrukket af at få lov til at være den eneste brandambassadør og få lov til at være med i hele processen. Jeg har aldrig designet lingeri før, selvom det er noget, jeg virkelig elsker - og jeg blev derfor meget glad, da Hunkemøller gav mig denne mulighed.

Du har to smukke børn, hvor du fik dit første barn som 25-årig. Var det svært at vælge familielivet over modelkarrieren i en så tidlig alder?

Det var egentlig ikke et valg, og jeg ser det ikke som et valg. Jeg tror ikke, at man skal tænke så meget. Hvis man tænker for meget over det, så tror jeg aldrig det sker. For det er jo nok aldrig det "rette" tidspunkt - og særligt ikke for mig dengang. Men det endte jo med, at det hele gik godt - og det vil det altid. Man finder altid ud af det, og man kan derfor sige, at det altid er et godt tidspunkt at få børn. Især hvis man ikke tænker for meget over det. Og idag er jeg så taknemmelig for dem begge to.

De sociale medier har en stor betydning for en modelkarriere. Hvilken betydning har de for dig - både privat og professionelt?

Det er meget vigtigt rent professionelt. Men hvis jeg ikke lavede det gjorde, så ved jeg faktisk ikke, om jeg overhovedet ville have en profil på de sociale medier. Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor man poster noget, hvis ikke det ikke er på grund af noget professionelt. For min karriere har de sociale medier være gode, og mine klienter værdsætter, når jeg har en succesfuld profil. Så når det kommer til min karriere, har det været godt.

Tænker du meget over hvilke billeder, du poster?

Ja, jeg har bemærket, at nogle billeder klarer sig bedre end andre. Men jeg poster også mest, når jeg lige føler for det. Og nogle gange tager jeg mig selv i at tænke "Åh, nej det er for lang tid siden, jeg har postet noget. Så nu må jeg hellere gøre det". Men hvis jeg ikke føler mig inspireret eller føler for at lægge noget op, så synes jeg ikke det er rigtigt at poste noget. Så der kan være dage, hvor jeg poster 10 billeder på en gang, og dage hvor jeg slet ikke lægger noget op.

Dit største model-øjeblik?

Min første skydning med Steven Meisell for amerikansk Vogue og italiensk Vogue foregik den samme uge, og det var ligesom starten på min karriere. Og hvis ikke Steven havde set mig på den måde og skudt de billeder af mig, ved ikke om jeg havde været der, hvor jeg er i dag. Så hvis jeg skulle vælge ét øjeblik, som betyder særligt meget, er det nok den skydning. Den er jeg ham evigt taknemmelig for.

Hvis jeg siger 'Danmark', hvad tænker du så?

Når jeg tænker på Danmark, kommer jeg først og fremmest til at tænke på serien "The Bridge", som jeg ser lige nu og er ret vild med. Og tænker jeg selvfølgelig på den smukke natur og de flotte landskaber, som på mange måder minder mig om Amsterdam, hvor jeg selv er opvokset og bor. Og så er der Connie Nielsen og Nicolaj Coster-Waldau fra Games of Thrones og selvfølgelig Helena Christensen og Josephine Skriver.

online

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her