Donna Karan stopper som chefdesigner for Donna Karan International

Foto: Allover Press

En af modens mest bemærkelsesværdige, handlekraftige og talentfulde kvinder har valgt at takke af. Donna Karan stopper som chefdesigner for Donna Karan International, DKI. 

Læs også: Mandagsmuse: Lara Stone

I 31 har hun stået i spidsen for det amerikanske brand, der også huser den klassiske linje DKNY, men nu har hun valgt at stoppe. Ifølge LVMH, der siden 2001 har ejet DKI, vil Donna Karan stadig vil fungere som tæt rådgiver for brandet og dets designteam. I øjeblikket bliver der ikke ledt efter en efterfølger til stillingen som chefdesigner, og brandets kommende modeshows er sat midlertidigt i bero. 

Læs også: Endelig kan vi shoppe Tom Ford hos Net-a-Porter!

Donna Karan har haft stor succes med sine designinitiativer, ideer og sans for mode, og nogle af verdens allerstørste stjerner har båret hendes designs ved alverdens prisuddelinger og gallaer. 

Hun har slået sin betydning for det amerikanske modebillede fast med syvtommer søm, og hun er og har været en af de største konkurrenter til ikoniske designere som Calvin Klein og Ralph Lauren. 

Nu er den intensive moderejse på en måde slut, og Donna Karan har blandt andet valgt at stoppe for at dedikere mere tid til sit firma Urban Zen.

Læs også: Georgia May Jagger om stilikoner og sin nye designerrolle

Selvom hun ikke længere skal stå i spidsen for et af USA's allerstørste fashion brands, så vil hendes inflydelse fortsætte.

Enden på en æra er nået, og vi har derfor fundet frem til nogle af Donna Karans smukkeste kreationer fra den røde løber, som stjerner som Rita Ora, Chanel Iman, Penelope Cruz og mange flere har båret. Se vores 10 yndlingskjoler fra Donna Karan her i galleriet. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Donna Karan stopper som chefdesigner for Donna Karan International

 

 

Relaterede artikler