Dolce & Gabbana lancerer capsule-kollektion i samarbejde med Mytheresa

Foto: PR

Det vil snart være muligt at få fingrene i Dolce & Gabbanas seneste samarbejde med luksus-webshoppen Mytheresa. Samarbejdet mellem det italienske modehus og Mytheresa har resulteret i sommerens skønneste capsule-kollektion, som eksklusivt vil være tilgængelig på Mytheresa.com fra den 6. juni 2017.

Efter succesen i 2016 har Dolce & Gabbana igen valgt at slå de eksklusive pjalter sammen med den internationale luksus-favorit Mytheresa.com, og denne gang byder designsamarbejdet på en kollektion bestående af ultra-feminine sommer-items som tørklæder og kjoler, der er perfekte både til hverdag og til fest.

Kollektionen er inspireret af Siciliens eksotiske natur og består af 16 styles i Dolce & Gabbanas kendte ”pricky pear”-print, som repræsenterer italiens mange naturskønne områder. Hvis man er til italiensk sommer-nostalgi og sydlansk sommersødme, er det bestemt en kollektion, der er svær at komme uden om, med sine smagfulde referencer til sommerens lyseblå himmel og varme temperaturer, som får os til at ønske, at det skal være sommer - NU!  

Den eksklusive capsule-kollektion vil udelukkende være at finde på Mytheresa.com fra den 6. juni 2017, og kollektionen vil indeholde et udvalg af Dolce & Gabbana’s feminine silhuetter i lette materialer - lige til at gå sommeren i møde med.  

I galleriet har vi samlet vores favoritter fra det eksklusive samarbejde…

Dolce & Gabbana lancerer capsule-kollektion i samarbejde med Mytheresa

Relaterede artikler