Chanel A/W 2019 Chefredaktøren: ”Showet var helt i tråd med Karls mantra om altid at kigge frem"

Foto: MEGA

På den parisiske A/W 2019-modeuges sidste dag, tirsdag den 5. marts 2019, lå Chanel showet. Man gemmer jo det bedste til sidst.

Det længe ventede startskud lød kl. 10:30, og der var Grand Palais som altid ved at briste over af spænding. Der er naturligvis altid stor forventning til de overdådige Chanel-shows, men særligt dette, som faldt bare 14 dage efter den legendariske Chanel-designer Karl Lagerfelds død.  

ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal, sad naturligvis klar på tilskuerrækkerne, og nu deler hun sine oplevelser fra Grand Palais:

“The show must go on ... Og det gjorde det; præcis i nu afdøde Karl Lagerfelds ånd. For Chanels AW-2019 show, som tirsdag formiddag blev afholdt i Grand Palais, var naturligvis for længst planlagt af Kejseren himself, da nyheden om hans død kom.”

Læs også: Vi kigger tilbage på de mest ikoniske Chanel-looks efter Karl lagerfelds død.

 "Og helt i tråd med Karls mantra om altid at kigge frem blev showet ikke forvandlet til et retrospektivt blik på hans ellers imponerende karriere. MEN det poetiske og smukke Winter Wonderland, som dannede ramme om showet, fik dog tilsat en dosis af Karls død - dels med et minuts stilhed inden showstart - også fra veninderne Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Caroline de Maigret som alle sad front row - og dels med en stærk åbning af musen Cara Delevigne som i mange år var hans store inspiration."

Cara Delevingne går Chanel A/W 2019. Foto: MEGA

Cara Delevingne går Chanel A/W 2019.

 ”Arvtageren Virginie Viard viste sig kun kort efter showet, mens hun lod modeller og publikum hylde Karl Lagerfeld for sidste gang. Og hyldet blev han af de ustoppelige ovationer, mens Bowies Heroes bragede gennem Grand Palais. Vive Karl Lagerfeld."

Her på ELLE bøjer vi os selvfølgelig også en sidste gang for den legendariske Chanel-designer og hans sidste show.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du kan gøre det samme, mens du scroller igennem galleriet herunder, hvor vi har samlet alle looks fra A/W 2019-showet.

Chanel A/W 2019 alle looks

Relaterede artikler