Bæredygtige solbriller fra Kaibosh x A Question Of

Det cool norske solbrillemærke Kaibosh, som længe har forsynet os med lækre solbriller i fede farver og mønstre, har nu temaet op med det bæredygtige tøjmærke, A Question Of. Sammen har de to brands lavet en 100% bæredygtig kollektion af solbriller, som netop er landet i butikkerne og online.
 
Se også: Shoppingguide: Gule forårsfristelser
 
Solbrillerne er fremstillet af 100% nedbrydelig italiensk acetat og er derfor 100% bæredygtig. Solbrillen beholder dog stadig de ønskede egenskaber, der er karakteristisk for traditionel accetat. 
 
Samarbejdet mellem de to anerkendte brands har resulteret i to nye modeller. CHIPS & QUESTIONS er den ene model, og er en ny fortolkning af den klassiske KAIBOSH favorit, CHIPS & SALSA. Den anden nyhed har fået navnet HEAVY QUESTIONS, og begge modeller beskrives som en ironisk fortolkning af 1990'erne, mode, kult tv og overdrevet design.
 
 
Se også: Moderedaktørens 10 april-favoritter
 
Begge modeller er lavet i op til fem forskellige farvekombinationer - så hvad enten du er til den klassiske sorte model eller den pigede baby-lyserød, er der noget at komme efter i den nye kollektion.
 
Solbrillerne koster 850 kr. og kan købes i Kaibosh' egne butikker, på www.kaibosh.com og hos udvalgte forhandlere.
 
Vi har samlet alle de fine solbriller i galleriet!
 
Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.

Kaibosh x A Question Of

Relaterede artikler