Shoppingredaktøren: Mine 5 favoritlooks fra Stockholm Fashion Week

Shoppingredaktøren: Mine 5 favoritlooks fra Stockholm Fashion Week
Foto: Stockholm Fashion Week

Stockholm Fashion Week bød på masser af fine shows fra kendte svenske designere som Rodebjer, Hope, House of Dagmar og Hunkydory og nyere designere som Ida Klamborn, som i 2014 vandt prisen for "Best Newcomer" til den svenske udgave af ELLE Style Awards.

ELLEs Shopping Editor, Johanne Brostrøm, var med under den svenske modeuge i Stockholm og nød alle de fine shows fra første række, hvor flere af dem blev afholdt i smukke omgivelser på Hotel Berns. 

Se også: ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week

Der var flere svenske designerne, der skilte sig ud, men særligt fem shows og dertilhørende looks, stod særligt klar for ELLEs Shopping Editor, Johanne Brostrøm.

I galleriet har vi samlet Johannes fem favoritlook fra den svenske modeuge, hvor hun fortæller, hvorfor det netop er disse looks, der skilte sig ud. 

Psst... De kommende uger står der flere internationale modeuger på programmet, og ELLEs moderedaktion er derfor snart på farten igen i New York, Paris, London og Milano - husk at følg med på Instagram @elledanmark, hvor du kan komme med dem frontrow til alle de eksklusive shows under de internationale modeuger. 

Shoppingredaktøren: Mine 5 favoritlooks fra Stockholm Fashion Week

Relaterede artikler