Streetstyle Her er de bedste streetstyle-looks og -detaljer fra London Fashion Week

Foto: MEGA

Bedst som modebranchen pakkede sammen i New York efter østkystens modeuge, pakkede de ud igen i London, da den britiske hovedstad inviterede på endnu en uge i modens tegn.

Fra den 13. til 17. september er London derfor fyldt med (endnu flere) velklædte damer, end hvad normalen er, og vi gør alt, vi kan for at få et glimt af dem, så vi kan suge inspiration til os.

På showkalenderen står brands som Temperley London, Ports 1961, Rejina Pyo og Victoria Beckham, og de er bare nogle af de cool brands, der viser show under London-modeugen og som dermed tiltrækker creme de la creme inden for moderedaktører, influencere og andet mode-godtfolk.

Glæd dig f.eks til at se den danske influencer Emili Sindlev, der er at spotte på flere billeder i galleriet over de bedste streetstyle-looks. Du får også et glimt af den ene del af Rotate-duoen, Jeanette Madsen, og så er der selvfølgelig også internationale ansigter som Tiffany Hsu fra Mytheresa og fotografen Jessie Bush, der står bag Instagram-profilen @wethepeoplestyle, som du godt kan trykke ’Følg’ hos, hvis du ikke allerede har gjort det for længst.

Læs også: Vestiaire Collective: ”Disse brands skal du gå efter, når du shopper second hand".

Sug inspiration til dig fra de korte kjoler, lange flagrende skørter og detaljer som Boyy-taske og Bottega Veneta-mules.

Det hele er samlet til dig i galleriet herunder, hvor du får de bedste streetstyle-looks og -detaljer fra London Fashion Week:

Her er de bedste streetstyle-looks og -detaljer fra London Fashion Week

Relaterede artikler