Paris-modeuge Her er alle looks fra Chanels S/S 2020-kollektion

Foto: Chanel

Ingen – i hvert flad meget få - kan komme efter Chanel, og derfor viste det traditionsrige franske modehus selvfølgelig også sit bud på næste års forår- og sommerkollektion på den sidste dag i Paris-modeugen.

Tirsdag den 1. oktober 2019 samledes alle de (heldige) inviterede gæster sig således i Grand Palais, der traditionen tro fremviste et overbevisende scenografisk mesterværk.

Karl Lagerfeld har ikke ligefrem gjort det nemt for sin efterfølger, idet han før har vist shows med scenografier á la et supermarked, en rumraket og en lufthavn (for bare at nævne nogle få).

Men Karls mangeårige højre hånd, Virginie Viard, tog selvfølgelig udfordringen op, og således spankulerede Chanel-modellerne, der blandt andre talte Gigi Hadid, rundt på det parisiske tage – eller i hvert fald et meget overbevisende bud på netop dette.

Trés, trés, chic!

Læs også: Se de 21 vildeste scenografier til Chanels modeshows.

Gigi Hadid fik i øvrigt travlt under showet, for under finalen, hvor alle modellerne kommer ud på catwalken på samme tid, crashede den franske komiker Marie S’Infiltre scenen klædt ud om Chanel-model. Den skrape Gigi fik dog let og elegant guidet hende af scenen, og endnu engang beviste hun sin coolfaktor (som vi også så ved Marc Jacobs' show i New York, læs mere om det HER).

Spring/Summer 2020-kollektionen bød på klassiske Chanel-features som bouclé-jakker, tern, minikjoler og selvfølgelig en overflod af perler.

Læs også: Fies favoritter: 10 ternede styles.

Til foråret kan alle Chanel-elskere desuden se frem til at iklæde sig mnishorts, nylonstrømper, lange denim-shorts – men står du overfor en helt særlig lejlighed (og har du et budget lidt udover det sædvanlige), var der også op til flere florlette aftenkjoler at spotte blandt Viards genistreger.

Hvis du heller ikke kan få nok Chanel, så se med i galleriet herunder hvor vi har samlet hele kollektionen til dig:

Her er alle looks fra Chanels S/S 2020-kollektion

 

 

Relaterede artikler