New York-modeuge Gigi Hadid stjal rampelyset til Marc Jacobs' show, da hun måtte gå ned af catwalken uden outfittets vigtigste element

Foto: MEGA

Hvad er mon det værste, en model kan forestille sig, der kan ske under et modeshow?

Mon ikke hun frygter, at hun falder på catwalken grundet de ofte sylespidse og tårnhøje stiletter?

Det problem behøvede den 24-årige topmodel, Gigi Hadid, heldigvis slet ikke at bekymre sig om, da hun sammen med det øvrige modelcast lukkede New York Fashion Week anno S/S 2020 onsdag den 11. september 2019.

Lige inden modellen skulle ud på catwalken skete der nemlig det, der ikke må ske. Hendes sko, der må betegnes som et af outfittets vigtigste elementer for en topmodel, gik i stykker.

Men hvad gør man, når musikken spiller, og cremen af den internationale verdenspresse i øvrigt sidder og venter på den næste model? Man går barfodet.

Således stjal Gigi Hadid rampelyset til Marc Jacobs’ S/S 2020-show under New York Fashion Week, og hun gjorde det så godt, at vi i første omgange slet ikke bemærkede, at modellen ikke havde stiletter på. 

Foto: MEGA

Marc Jacobs’ show under den netop overståede New York-modeuge var en smule anderledes end normalt, idet modellerne rent faktisk gik showet omvendt i forhold til normalen. Således startede showet med den ellers normalt afsluttende finale, hvor alle modeller samtidig går ud på catwalken, og først derefter kom de ind én for én (genialt Marc).

Læs også: 8 ting du skal vide efter New York Fashion Week.

I åbningsrunden bar Gigi Hadid altså looket iført lårhøje strømper samt høje sko, og derfor vidste vi også med det samme, at der var noget galt, da hun entrerede catwalken uden sokker og sko, da vi så hende for anden gang. Ifølge showets stylist, Katie Grand, knækkede hælen på Gigis sko efter åbningsseancen, og der var derfor kun to valg: 1, send hende ud med en knækket hæl eller 2, hiv sko og sokker af hende i en fart.

Heldigvis var det forslag nummer 2, der løb med sejren, og vi kan kun forestille os, at Mr. Jacobs må have set stolt på fra backstage-området, da hans superseje model gik sin catwalk til perfektion på trods af de manglede hæle.

Tjek selv den barfodede gang á la topmodellen ud her: 

 

Relaterede artikler