Paris Fashion Week Se de 21 vildeste scenografier til Chanels modeshows

Foto: All Over Press

Chanel har for længst stedfæstet sig som et af verdens mest magtfulde og dyre modehuse. Når det franske hus – flere gange om året – inviterer cremen af modebranchen til shows, går det ikke stille for sig.

Mens andre modehuse holder catwalken ren og uden de vilde omgivelser, går Chanels kreative (!) 84-årige direktør Karl Lagerfeld og hans team den stikmodsatte vej.

Paris Fashion Week 2018 er lige om hjørnet. Modeugen finder sted fra den 24. september til den 2. oktober og forberedelserne til de i alt 88 show, der toner frem på den officielle plan, er godt i gang. 

Chanel S/S 2019 står på planen kl. 10.30 tirsdag den 2. oktober, og vi kan næsten ikke vente med at se, hvad Lagerfeld har fundet på denne gang. Vi holder spændingen lidt ud ved at tage et kig på de mange kreative set-ups, Chanel allerede har fået fra hånden. 

Grand Palais i Paris, som altid danner rammerne for Chanels shows, bliver nemlig gang på gang forvandlet til livagtige universer. Gæsterne ved Karls shows har måbende kunne se modellerne skride ned ad catwalken i scenografi som lufthavne, kasinoer, restauranter, rumrejsecentre og så videre…

Læs også: CPHFW Ganni teamer op med 66° North i SS19-kollektionen.

Det kan være svært at forestille sig, at modehuset gang på gang vil kunne overgå deres seneste set-up, men ikke desto mindre, bliver settingen for Chanels shows bare ved med at rykke barren for modeshows i skyerne.

Er du blevet nysgerrig på at se mere? Det forstår vi godt. 

Stil din Chane-trang og scroll løs i galleriet, hvor vi har samlet 21 af Chanels vildeste show-settings. Rejs sammen med Karl og hans hær af modeller til Texas, Grækenland og en tur i supermarkedet…

De vildeste Chanel shows

Relaterede artikler