Gucci bliver endnu mere "Gucci" i AW17 kollektionen

Efter de forrige sæsoner er det svært at forestille sig, at Gucci kan blive mere "Gucci". Men det kan de!

Ved Milan Fashion Week, der afholdes fra d. 22. - til d. 26. februar 2017, viste Gucci som det første store modehus under den italienske modeuge en AW17 kollektion, der er både højere og vildere end den forrige, og både tæller full-body suits i glimmer, street-inspirerede demin looks og ladylike nederdele med plisseringer og perler. Desuden blander Gucci for første gang herre og damemoden showet igennem, hvor de andrygyne referencer er så udtalte, at man ind i mellem er i tvivl om, hvorvidt det er et herre eller damelook, der vises. 

Læs også: Se hele Guccis AW17 show direkte fra Milano her

Med Alessandro Michele i chefdesignerstolen hos Gucci er det italienske modehus ikke blot blomstret op på ny med ready-to-wear kollektioner, vi sukker efter og accessoiries, der sæson efter sæson bliver "it-items". Alessandro Michele har nemlig formået at lege med Guccis DNA og forener 80'ernes logo-mania og vildskab med ladylike referencer, masser af blomster og farver og ikke mindst nyfortolkninger af de klassiske designikoner, der tilsammen rammer lige ind i det, den stilfulde fashionista anno 2017 drømmer om at klæde sig i eller have over armen. 

Og stilen fortsætter altså langt ind i efteråret for Gucci, der også gav invitationen til det netop afholdte AW17 show i Milano et nyt spin. Bogstaveligt talt. Da de to udstationerede ELLEinger, Style Director Mie Juel og Shopping Editor Johanne Brostrøm, ankom til deres hotelværelse i Milano, ventede der nemlig en retro-lækker hilsen til dem fra Gucci i form af en old-school LP med lydsport indtalt af blandt andre Florence Welsh of A$AP Rocky, der reciterer klassisk litteratur. Poetisk, smukt og originalt - ligesom Gucci. Vinyl-pladen var adgangsbilletten til det eksklusive show.

Foto: @elledanmark

Psst...! Husk at følge Mie og Johanne i Milano på ELLEs Instagram @elledanmark

I galleriet nedenfor har vi udvalgt de bedste looks fra Guccis AW17 kollektion, der tæller blomstrede prints, lange kjoler, suits og parasoller! Glæd dig! 

Gucci AW17

 

Relaterede artikler