Frame gør comeback under New York Fashion Week

I 2016 oplevede Frame en øget interesse for deres fantastiske denim-håndværk efter samarbejdet med it-brandet Vetements, der gjorde dekonstruerede mom-jeans til det hotteste garderobe-item på et splitsekund. 

Men Frame er meget mere end blot gode jeans. Det beviste det LA/London-baserede brand under New York Fashion Week i februar 2017, hvor de returnerede til den officielle modeuge-agenda i New York. 

Frame havde til fremvisningen af deres "comeback" kollektion inviteret hele slænget af de loyale og celebre Frame-fans til en "family-style" middag og kollektionsfremvisning på en hip pop-up restaurant i New York.

Se også: Prabal Gurung sendt 37 stærke statements på catwalken under New York Fashion Week

Gæsterne, som blandt andre talte stylisten Rachel Zoe, modellen Emily Ratajkowski og "How to be Parisian"-forfatteren Caroline de Maigret, blev præsenteret for AW17 kollektionen fra Frame, der var lige til at hoppe i, og på fineste Frame-manér forenede brandets Los Angeles-DNA og fokus på kvalitet og håndværk med en tydelig europæisk æstetik.

Kollektionen er et perfekt eksempel på, hvor simpelt det er at meste den chikke franske je-ne-sais-qoui stil med reference til 1970'ernes casual og let bohemede stilikoner, når man har at gøre med god skrædderkunst, fine materialer og gode snit. Kollektionen gør det legende let at klæde sig på som en moderne Brigitte Bardot eller Jane Birkin, som man sagtens kunne forestille sig i buksedragten med vide ben i fløjl eller den florlette maxi-nederdel tilsat en oversized denim-jakke. Kollektionen betsår af den slags items, der virker fra det sekund man tager dem på, og som gør det ultra-let at mestre en underspillet og bohemet casual-chik stil med en nutidig rå kant á la LA. 

Med en kollektion som denne i vente, fuld af fløjl, cropped bukser, skjorter med fine detaljer og reel god denim kan man ikke andet end glæde dig til at ramme efterårs-garderoben ind i looks fra Frame! 

Se lookbookbillederne i galleriet nedenfor.

Frame AW17 New York Fashion Week

 

 
 

Relaterede artikler