Fem minutter med model og DJ Frida Gustavsson

Foto: Josephine Aakrogh

Tekst: Josephine Aakrogh

Den smukke svenske topmodel kan nu også skrive DJ på cv'et, og det beviste hun da Rodebjer onsdag denne uge holdt butiksevent under Stockholms modeuge, hvor hun sørgede for festlig diskomusik. ELLEs Fashion Editor Josephine Aarkrogh fangede den lange skønhed til en hurtig snak bag pulten.

Læs også: Stockholm Fashion Week: Moderedaktørens favoritlooks

Du er DJ i aften, hvilke sange kommer du til at spille?

En af mine bedste venner, Kornél Kovács der er producer og dj, har lært mig at dj'e. Han ved, at jeg elsker diskomusik, og sagde han ville lære mig det. Han har lige udgivet sit første album, det hedder The Bells, og det er virkelig godt! Det er min ”obsession at the moment”, og jeg spiller den 24/7! At spille som dj er en god undskyldning for at jeg kan blive ved med at købe plader og udvide min samling. Lidt ligesom når folk køber sko. Det er sjovt, og jeg elsker diskomusik. Der er ikke så mange, der spiller det.

Beautyfavoritter du altid har i tasken?

Jeg er vild med kokosolie, jeg bruger det til alt: Madlavning, til at fjerne makeup og på huden. Jeg elsker mærket RMS, især deres shimmer-ting som også er baseret på kokosolie. Danske Trine Skjødt har lavet min makeup og negle til i aften, og øjenskyggen er lidt ”disko” så det er helt perfekt.

Hvad elsker du ved Rodebjer?

Jeg mødte Carin (Rodebjer), da jeg var 15 år gammel, så vi har en lang historie. Rodebjer-mærket er så ægte, og i denne branche skiller det sig virkelig ud. Hun arbejder så hårdt, og jeg elsker tøjet, det har jeg altid gjort. Det fungerer både for en på 15 og 65, fordi man kan style det på forskellige måder. Carin elsker kvinder, og det kan man se på hendes tøj.

Har du en favorit fra kollektionen?

Jeg elsker dette sæt, som jeg har på. Det er sjovt på mig, fordi jeg er så lang... Længderne er lidt usædvanlige, men jeg kan lide det. Jeg har mange ting derfra, som jeg er glad for. Som Odessa-frakken en klassisk trenchcoat. Og et par bukser som Carin plejede at kalde 'the fuck pants', fordi de var så hurtige at få af.

Et favoritspot i Stockholm?

Rodebjer-butikken er bestemt et besøg værd, den er så smuk. Den har en hemmelighed, som er fantastisk – badeværelset er vildt cool -  som et disko-badeværelse. Jeg elsker også restaranten Paradiso i Södermalm, som er rigtig god. Wood er også en god restaurant, fordi den er lille med en fast menu. Denne uge er temaet ”aphrodisiac”, så alt har med kærlighed at gøre.

Se de fine billeder af Frida Gustavsson som DJ i galleriet herunder.

Fem minutter med model og DJ Frida Gustavsson

 

 

Relaterede artikler