Foto: PR
Sommerkjoler

H&M lancerer bæredygtig kjolekollektion, der redder din sommer

af Amalie Takahashi Christiansen 27/05/2020
Sommeren står for døren, og H&M Conscious Collection lancerer i den anledning en sommerlig kjolekollektion, der er perfekt egnet til varme sommerdage og lyse nætter. Se hele kollektionen inklusiv priser her.

Torsdag den 28. maj 2020 lancerer H&M traditionen tro årets Conscious Collection, der er fyldt med florlette kjoler, der redder din sommer, uanset som den skal bruges på en kontor eller ved stranden.

Så gå sommeren i møde med H&M Conscious’ kjolekollektion, der er perfekt egnet til de varme sommerdage og ditto nætter med sine luftige snit og friske farver og print.

Kollektionens bølgende materialer, broderi anglaise og voluminøse pufærmer er en feminin ode til dig, der samtidig ønsker at kunne bevæge dig frit og komfortabelt rundt.

Sommerens Conscious-kollektion er som altid fremstillet helt eller delvist af bæredygtige materialer, hvoraf størstedelen af kjolerne er lavet af 100 % økologisk bomuld, der smyger sig let om kroppen i de høje varmegrader.

En pink oversized midi-kjole, sorte mini-versioner samt prikker og blomsterprint udgør farvepaletten i dette års romantiske Conscious Collection, som vi vil style med flade sandaler og højskaftede støvler.

Foto: PR

Hvis du skal have fat i sommerens to-go-kjole kan du finde kollektionen i H&M's butikker og på deres hjemmeside fra torsdag den 28. maj 2020.

Mens du drømmer om sommer og udendørs grillfester, kan du i galleriet nedenunder se alle de fine og luftige styles fra H&M Conscious’ kjolekollektion inklusiv priser.

Scroll løs!