Mode

Hilsen fra chefredaktricen: Chik på budget

af Louise T. Jakobsen 26/05/2016
ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, byder velkommen til det helt nye ELLE-magasin, som i denne måned hylder mode i alle prisklasser med temaet 'Chik på budget' og samtidig byder på et stort tillæg om årets største modefest, ELLE Style Awards 2016. Læs Cecilies leder og se hendes favoritter her...

Tekst: Cecilie Ingdal

Vi elsker mode! Og i hver udgave af ELLE har vi håndplukket de items, som vi har forelsket os helt særligt i ud fra et trend- og tendensperspektiv. Vi viser de ting, som såvel du, der er på SU, som du, der har børn i voksealderen (for ikke at sige bagefter ...), eller du, der er pensioneret, har råd til at forkæle dig selv med. Og vi viser det, som man skal have vundet den helt store lottogevinst for at komme i nærheden af, fordi vi alle har brug for at drømme og for at inspireres.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uanset om vi er i den ene eller den anden ende af prisskalaen, viser vi netop de items, fordi vi ikke kan lade være. Fordi de er afgørende for sæsonen eller udtrykker vores personlige præferencer eller nærmest er livsnødvendige for årstiden ... Vi gør os umage med ud fra vores ELLE-dna at sikre et så bredt og varieret udvalg af brands og prisniveauer som muligt, og ikke mindst og især gør vi os umage med sammensætningerne. For det er nemt nok at se chik, elegant og eksklusiv ud i designer look fra top til tå, men som enhver ELLE-læser ved, ligger kunsten, legesygen og det personlige udtryk gemt i mikset af mærker og mikset mellem highstreet, vintage og de mere eksklusive modehuse.

For faste læsere af ELLE ved også, at vi tror på at investere lidt ekstra i klassikerne, som så til gengæld både holder og måske endda bare bliver smukkere med årene. Men når det handler om sæsonens hurtige trends, er highstreetbutikkerne der, hvor du med fordel kan shoppe.

I denne udgave har vi dog gjort os lidt ekstra umage med ikke at drømme for stort og dyrt, for nogle gange vil man bare gerne kunne realisere ’alle’ sine ønsker – men uden at gå på kompromis med den eksklusive følelse. ELLEs modeteam har derfor ikke alene spækket modesiderne med deres budget-favoritter, Fashion Editor og Nevernotgoing-blogger Josephine Aarkrogh har også pakket kufferten for dig uden at sprænge feriebudgettet på forhånd, beautyekspert Charlotte Torpegaard har udpeget sine fem skønhedsfavoritter (der virker, lover hun) til under 100 kr., og så har vi allieret os med chikke, skarpe og charmerende kvinder gennem bladet, der netop mestrer kunsten at få mest muligt ud af budgettet.

Du kan således bl.a. møde instagrammer, blogger og Youtuber Elham Kavousi, der ALDRIG skiller sig af med sit tøj (ja, hun har en kæmpegarderobe), og som på lang afstand kan spotte de helt rigtige vintagefund i genbrugsbutikkerne (#suk #detviljegogsåkunneimitnæsteliv). ELLEs faste modemand (og selvudnævnte krejler), modebossen Kim Grenaa, ELLEsker en god handel og deler i denne udgave ud af sine bedste budgetvenlige tips, som nu for eksempel ’Panthenol Creme’ til 85 kr., der er genial til øjenområdet, hænderne og håret ... (#huskapoteketpåhjemvejen).

Endelig deler modejournalist og vinder af ELLE Style Awards-prisen som Årets modeformidler 2016 Lotte Freddie sine bedste budgetvenlige London-stop! Med andre ord: rigtig god læselyst og god fornøjelse med at se på din garderobe med budgetbriller,

Lad dig inspirere af Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal juli-favoritter i galleriet nedenfor...

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her