Foto: PR
Ny kollektion

Her er sæsonens JW Anderson-kollektion for Uniqlo

af Nikita Hoffmann Andersen 23/09/2020
Traditionen tro har den 36-årige britiske designer, Jonathan Anderson, der står bag JW Anderson, designet en sæsonbestemt kollektion for Uniqlo – og nu kan vi endelig vise hele kollektionen, der bl.a. indeholder sæsonens musthaves som blød strik og chikke frakker.
Det London-baserede brand, JW Anderson, med den 36-årige designer Jonathan Anderson i spidsen, har endnu engang designet en kollektion i samarbejde med den japanske high-street-gigant, Uniqlo.   Det er også Jonathan Anderson, der sidder i spidsen hos Loewe, så der er rig mulighed for at dyrke og savle over mandens genistreger.    Og nu til high-street-priser!  
  Designer Jonathan Anderson fortæller, at temaet for den nye kollektion er 'A Day in London', og her genfortolkes britiske klassikere i en udforskning af London:"Mit design borer sig ned i essensen af tingene, og denne kollektions endelige udseende udtrykker min personlighed og karakteren i Uniqlos brand."   'A Day in London' bygger i øvrigt - i følge Uniqlos pressemeddelse - på forestillingen om en frisk gåtur til markedet om morgenen, eller en eftermiddag, der bruges på at læse en god bog iført tøj fra en luksuriøs garderobe designet efter hverdagslivet.   Læs også: Se hele H&M Studios A/W 2020-kollektion   Casual bukser med vidde, bløde rullekravestrik og chikke frakker er bare nogle af de styles, der går igen i sæsonens JW Anderson-kollektion for Uniqlo.    Se den hele i galleriet herunder - og glæd dig til den 15. oktober, hvor den lander i butikkerne og online.