Mode

ELLE Oktober // Nyt magasin på gaden nu

af Laura Lawaetz 2/09/2014
Velkommen til ELLEs oktober-magasin, der - med hele 324 sider - er det største, vi nogensinde har lavet!

Månedens ELLE er det største nummer, vi nogensinde har lavet - hele 324 sider er det blevet til i vores oktober-nummer!

Du kan se frem til at svælge i ELLE Collections med alt om A/W 2014 - fra de største show-øjeblikke til de bedste streetstyle-billeder og sæsonens vigtigste detaljer og materialer. Vi har også lavet en stor overtøjsguide, for om vi vil det eller ej, så er overtøjet det, vi bruger allermest de næste mange måneder.

Ferien er jo et overstået kapitel, og med det er der udsigt til masser af dage med workwear-tøjkriser. Vi har mødt seks skønne kvinder, der har knækket tøjkoden og formår at udstråle både seriøsitet og kreativitet. Apropos arbejde så er det jo netop bag skrivebordet, at mange af os bruger de fleste timer i løbet af ugen, så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af netop dét - bordet? Vi guider dig til hvordan...Glæd dig også til at møde masser af cool karrierekvinder i månedens nummer. F.eks. Rebekka Bay, der har skiftet job fra Bruuns Bazaar til Gap og adresse fra Østerbro til Manhattan og Susanne Rützou, der lige nu tager et ufrivilligt men velkomment job-timeout. Vi har også været til haute couture-modeuge i Paris og reporterer direkte fra første række om kreationer, der er to-die-for!

Du har måske hørt det - at Isabel Marant (endelig) åbner butik i København? I den forbindelse har vi bl.a. fået hendes A/W-2014 favoritter - dem kan du både læse mere om og se i månedens nummer. Gå heller ikke glip af den ultimative ingrediensliste rent beautymæssigt - altså den komplette liste over de ingredienser, der rent faktisk virker. Det er faktisk slet ikke så kompliceret. Planlægger du en efterårs get-away til London? Så tag endelig ikke af sted uden at have læst vores guide, hvor ELLEs assisterende moderedaktør, der står bag rejsebloggen NEVER NOT GOING, deler ud af sine insider-tips.

Rigtig god læselyst!

Psst.. Lad dig inspirere til forside-stilen i galleriet nedenfor...

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her